EL TEMPS A BENIDORM ARA

01

00:37 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La Romeria de Sant Isidre passeja per la platja la tradició de l'Horta

20 maig 2018
La Romería de San Isidro pasea por la playa la tradición de la huerta

Centenars de festers han participat hui en la Romeria de Sant Isidre, patró dels agricultors, que com cada any ha passejat la imatge del sant per la platja de Llevant de Benidorm, amb desenes de carros i tractors en un recorregut per la platja per a després continuar per les avengudes Severo Ochoa i de l'Albir i finalitzar en l'Ermita de Sanç. Un acte colorit i tradicional que organitza la Comissió de Sant Isidre, que enguany presidix Teresa Climent.

La Romeria ha comptat amb la participació de l'alcalde de Benidorm, Toni Pérez; el regidor de Festes, Jesús Carrobles; diversos edils de la corporació municipal; així com les reines de les Festes Majors Patronals, Fátima Carrobles i Anna Calbo amb les seues corts d'honor; el president de la Comissió, Francisco Marín; el president de l'Associació de Penyes, Dani Luque; i representants d'altres col·lectius festers de la ciutat.

La colla de xirimiters ha encapçalat el romiatge en la qual centenars de persones a peu envoltaven els carros i eines de conreu que han acompanyat a Sant Isidre i que han circulat enfront del mar davant la mirada curiosa de milers de turistes que gaudien d'un matí assolellat en la platja i el passeig marítim de Benidorm. A l'altura del Benidorm Palace s'ha celebrat l'habitual esmorzar a força d'entrepans de tonyina amb tomata o carn. Després, recorregut fins a l'Ermita per a realitzar la típica subhasta de càntirs i rifa del ruc, i gaudir d'una espectacular paella gegant.