EL TEMPS A BENIDORM ARA

17

09:26 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Més d'un centenar d'espectadors assistixen a la funció de la companyia alacantina Melpómene Teatre, organitzada per les Regidories d'Igualtat i Benestar Social

La representació de 'L'herència' tanca les activitats del Dia de l'Orgull LGBTI+

29 juny 2022
Representación de La Herencia.

La representació de l'obra teatral 'L'herència' va tancar anit les activitats programades per les Regidories d'Igualtat i Benestar Social amb motiu del Dia de l'Orgull LGBTI+ a Benidorm. Més d'un centenar d'espectadors van assistir a la funció de la companyia alacantina Melpómene Teatre, que es va representar en la Sala d'actes de l'Ajuntament. Entre el públic es trobaven les regidores de totes dos àrees, Ángela Zaragozí i Ángela Llorca.

'L'herència', obra original de la companyia escrita per José Manuel Vidal, és una comèdia àcida de toc social i contingut LGTBI, que penetra en el més profund de les persones, en els seus valors, i que reflexiona sobre si realment cada individu posseïx estos valors o si tot ésser humà té un preu.

Després de la representació, el públic en peus va aplaudir les interpretacions de l'elenc d'actors de 'L'herència': José Manuel Vidal, Ernesto Només, Isabel Pardines, José Vicente Soriano, Pilar Quiles i Lucía Iñesta.