EL TEMPS A BENIDORM ARA

24

17:51 PM

HORA BENIDORM

22ºC

Cel clar

NE 25km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Es tracta de dos jóvens de 20 i 22 anys que van ser localitzats gràcies a un operatiu especial de vigilància en la zona

La Policía Local detiene a dos sospechosos de casi medio centenar de robos en coches en el Rincón de Loix

08 gener 2024
La Policía Local detiene a dos sospechosos de casi medio centenar de robos en coches en el Rincón de Loix

Agents de la Policia Local de Benidorm han detingut a dos homes com a presumptes autors de robatoris en prop de mig centenar de vehicles perpetrats en les últimes setmanes en la zona del Racó de l'Oix. Es tracta de dos homes de 20 i 22 anys, que van ser localitzats pels agents durant un operatiu especial de vigilància desplegat per la Regidoria de Seguretat Ciutadana en este barri, després de tindre coneixement d'estes accions delictives que tenien preocupats als veïns.

La detenció d'estos individus es va produir la matinada del dissabte al diumenge, durant una de les rondes de vigilància que els policies que han participat en este dispositiu especial realitzava per la zona. Mentre transitaven per un dels carrers, la patrulla va observar que hi havia un vehicle amb les llums enceses però sense ningú en el seu interior. Després d'acostar-se a este, van vore marques en els cristalls i altres signes que el cotxe havia sigut forçat, amb el que van sol·licitar la col·laboració dels veïns per si algú havia vist una cosa sospitosa.

Un dels residents els va facilitar la descripció de dos persones que havia vist rondant per la zona i, amb estes dades, finalment els policies locals van aconseguir localitzar als dos acusats. En el moment del seu arrest, tots dos portaven amb si nombrosos objectes que presumptament havien sigut sostrets hores abans, com diversos telèfons mòbils, auriculars, diners en efectiu, diversos jocs claus de vehicles i de domicilis particulars, una jaqueta d'alta gamma, un rellotge, encenedors, una llanterna, així com altres elements per a perpetrar els robatoris, com a eines i guants per a no deixar petjades.

Després d'instruir les pertinents diligències, els dos arrestats ja han sigut posats a la disposició del jutjat de guàrdia de Benidorm.