EL TEMPS A BENIDORM ARA

17

09:07 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La biblioteca municipal acollirà els dijous alterns un club de lectura dirigit al públic en general

La Generalitat destina una partida per a fer activitats de foment de la lectura a Benidorm

11 octubre 2023
La Generalitat destina una partida para realizar actividades de fomento de la lectura en Benidorm

La Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana ha concedit a Benidorm una subvenció per a la realització d'activitats de foment de la lectura en biblioteques i agències de lectura públiques. En el cas de Benidorm la subvenció ascendix a 1.697,76 euros, segons figura en la publicació del Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) d'ahir.
Benidorm va concórrer a estes ajudes després que foren convocades per la Conselleria el passat 21 de març i, una vegada finalitzat el termini de presentació de sol·licituds, la comissió de valoració va determinar que la sol·licitud de la ciutat reunia tots els requisits per a accedir-ne.

En eixe sentit, Benidorm ja ha organitzat algunes activitats per al foment de la lectura, que es prolongaran en el temps. D'una banda, s'ha organitzat un Club de lectura a la biblioteca que va tindre la seua primera cita el passat dia 5. Es tracta d'una activitat dirigida al públic en general, encara que limitada a l'aforament amb la intenció que el grup que assistisca tinga un compromís i una continuïtat per a crear espais col·laboratius entorn del llibre i la lectura sobre diferents temes monogràfics que seran proposats per la persona que dirigix el club i llocs en comú amb el mateix grup. Esta activitat es desenvoluparà els dijous alterns des del passat 5 d'octubre a la sala polivalent de la biblioteca municipal a partir de les 18.30 hores.

D'altra banda, el dissabte es va celebrar una primera xarrada sobre l'escriptura, l'edició i els llibres. Estes xarrades són organitzades per l'associació 'Entre paràgrafs i vinyetes' i en la seua primera cita van abordar l'ofici d'escriure i la publicació en els escriptors amateurs. En estes xarrades col·laboren les regidories de Cultura i Patrimoni Històric.

Amb el títol 'Xarrant entre línies' els autors Inma Maestre i Miguel Ángel Puerta van parlar en el Torrejó de les seues experiències en primera persona sobre el món de l'escriptura, abordant temes com la inspiració, els hàbits, les manies, l'edició o la publicació.