EL TEMPS A BENIDORM ARA

15

01:12 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

El certamen es compon de 8 espectacles, classes magistrals i tallers, i se celebra del 30 de juny al 3 de juliol en diferents localitzacions emblemàtiques de la ciutat

La dansa contemporània torna als carrers de Benidorm amb la segona edició del festival Les Ones

22 juny 2022
Cartel Festival Les Ones.

Com a preàmbul, esta vesprada les acadèmies de dansa locals oferixen una exhibició en la Plaça de Ses Majestats els Reis d'Espanya.

La dansa contemporània torna als carrers de Benidorm amb la segona edició del festival Les Ones, que se celebra del 30 de juny al 3 de juliol i que esta mateixa vesprada tindrà com a aperitiu una actuació de les acadèmies de dansa de la ciutat. El regidor de Cultura, Jaime Jesús Pérez, ha explicat que este festival "a més de donar visibilitat a la dansa contemporània, l'acosta al públic en situar les actuacions a peu de carrer, en algunes de les localitzacions més emblemàtiques de la nostra ciutat, que es convertix així en l'escenari pel qual desfilen les propostes de les Ones".

Pérez ha assenyalat que "la segona edició del festival, que organitza la Regidoria i coordina Lidia Lara, creix en nombre d'actuacions i també en activitats complementàries, ja que a més de l'exhibició de les escoles de dansa locals també hi ha previstes diverses classes magistrals i un taller de dansa".

El regidora de Cultura ha indicat que "com a espectadors estem acostumats a gaudir de la dansa d'una forma conscient i generalment en espais tancats com en teatres o auditoris, per això resulta tan atractiva esta proposta de 'dansa al carrer' de les Ones, que ix a la trobada del públic en el mateix espai urbà, captant el seu interés com ja vam poder comprovar l'any passat durant la seua primera edició".

La programació oficial de les Ones s'inicia el pròxim 30 de juny, dijous, amb l'actuació de Aleksandra Vucheva i 'Un abrazo sin ti' al Parc d'Elx a les 20.30 hores. Trenta minuts després serà el torn de 'Fugants', de la Companyia Federica Fasano. El divendres, dia 1 de juliol, la dansa es trasllada a la plaça del Castell, amb l'espectacle 'Andrómeda', d'Eduardo Ignacio Fizona i Lidia Lara, a les 20.30 hores. A les 21.00 hores, el Col·lectiu Simpar, representarà el seu 'Efecto Siam'.

La jornada del dissabte la protagonitzen la Companyia Fins que cap amb 'Yo-yo' a les 21.00 hores en la plaça Sant Jaume; i a les 21.30 hores, en la mateixa ubicació, una altra Dansa amb 'La Banda'. Les Ones s'acomiadarà el diumenge des de la plaça del Castell amb la Companyia de Paula Serrano i ''Si me buscas me encuentras' a les 20.30 hores, i 'No son ojos porque los ves, son ojos porque te miran', de Cave Canem, a les 21.00 hores.

El regidor de Cultura ha remarcat que "parlem d'artistes i companyies reconegudes o amb gran projecció de la Comunitat Valenciana i de Benidorm que plantegen propostes innovadores que estem convençuts que captaran l'atenció del públic i a contribuir a despertar encara més l'interés per la dansa contemporània"

Entre les actuacions programades s'intercalaran les classes magistrals de Federica Fasano i la Companyia Cave Canem, així com el taller 'Cuerpo Imprevisto' a càrrec de Paula Serrano.
Com a preàmbul a la programació oficial de les Ones, este dimecres a les 20.30 hores en la plaça Ses Majestats els Reis d'Espanya es podrà viure l'exhibició a càrrec del Conservatori Municipal Elemental de Dansa i de les escoles de Daniela Arnoldo, Pilar Segura, Rosa Martínez i M. José Moya. Cadascuna d'elles posarà en escena dos propostes.

Audios relacionados
Copte voz 1 Jaime Jesús Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 Jaime Jesús Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 3 Jaime Jesús Pérez
Audio file