EL TEMPS A BENIDORM ARA

14

00:43 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'esdeveniment va reunir nombroses persones i va tindre com a artistes principals al cantaor Alfredo Tejada i al guitarrista Antonio de la Luz

La Casa d'Andalusia a Benidorm celebra el I Festival Internacional Flamenc en l'Óscar Esplá

04 juny 2023
Festival Flamenco Casa de Andalucía
Festival Flamenco Casa de Andalucía

La Casa d'Andalusia a Benidorm va celebrar anit el primer Festival Internacional Flamenc en un concorregut auditori Óscar Esplá, al Parc de l'Aigüera. A les 22 hores va començar el programa, que tenia com a principals artistes convidats en el cartell a Alfredo Tejada i Antonio de la Luz amb la seua guitarra. També van actuar Paquito Sánchez, Antonio Manuel Ruiz 'Escuelas' i Faustino Fernández i la seua guitarra flamenca.

Un certamen, organitzat per la Casa d'Andalusia a Benidorm i la Federació Cultural d'Andalusia al Sud de la Comunitat Valenciana (FECUAS), amb la col·laboració de l'Ajuntament de Benidorm i el patrocini de la Diputació Provincial d'Alacant. L'alcalde en funcions, Toni Pérez, va acudir al festival, acompanyat pel regidor de Festes en funcions, Jesús Carrobles, i membres de la corporació. Al costat d'ells es trobava el president de la casa d'Andalusia local, Raúl Romero i el de FECUAS, Luis Romero.

Les majors ovacions de la nit se les van emportar el cantaor Alfredo Tejada i el guitarrista Antonio de la Luz, artistes que compten amb una llarga i reeixida trajectòria a la seua esquena i nombrosos reconeixements. La gala va ser presentada per Leonor Jiménez.

Festival Flamenco Casa de Andalucía
Festival Flamenco Casa de Andalucía
Festival Flamenco Casa de Andalucía
Festival Flamenco Casa de Andalucía