EL TEMPS A BENIDORM ARA

03

00:44 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Durant la campanya s'han canviat 181.795 bons en establiments i serveis locals, al voltant d'11.000 més que en la primera edició

La campanya #BenidormTeDaMás deixa un impacte econòmic de 5 milions d'euros

01 juny 2022
#BenidormTeDaMás
  • Quasi el 73% dels empadronats majors d'edat ha fet ús dels seus bons consum
  • En els pròxims dies,l'Ajuntament començarà a abonar l'import corresponent als establiments

La campanya de bons consum #BenidormTeDaMás ha tancat la seua segona edició amb un impacte econòmic de 5 milions d'euros, segons les xifres facilitades hui per l'alcalde, Toni Pérez, a penes unes hores després de finalitzar la iniciativa.

Toni Pérez ha destacat que "esta injecció econòmica arriba en un moment clau per al comerç, la restauració i resta de serveis de Benidorm, ja que habitualment la segona quinzena de maig sol ser un període de 'punt mort' entre les dos grans cites turístiques de l'any, la Setmana Santa i la temporada estival, i en el qual, per tant, l'activitat sol ressentir-se". D'aquí ve que "l'impacte de la campanya tinga un valor afegit, ja que ha generat ingressos i beneficis al teixit productiu en un moment necessari i ha afavorit el manteniment de l'ocupació".

L'alcalde ha informat que des del 16 de maig que es va iniciar el #BenidormTeDaMás fins ahir, dia de tancament de la campanya, "s'han canviat en els establiments i serveis de la ciutat 181.795 bons, al voltant d'11.000 més que en la primera edició que es va llançar a la fi del passat any coincidint amb el període nadalenc".

Segons dades aportades per l'alcalde, al llarg de la campanya s'han descarregat 205.177 bons. Esta xifra "implica que el 82,07% de les persones que podien participar d'esta iniciativa –empadronats majors de díhuit anys– han descarregat els seus bons". D'ells, "quasi el 73%, 36.394 usuaris, els han utilitzats com a descompte en les seues compres o consumicions, llançant un volum de compra de 5 milions d'euros".

"Estos increments de bons canviats i d'usuaris –ha assenyalat– demostren que la ciutadania s'ha familiaritzat amb esta iniciativa i amb els avantatges que comporta tant per a les famílies com per al teixit productiu, més encara en un moment de pujada generalitzada de preus en la cistella de la compra i en l'energia i amb una inflació que aconseguix ja les dos xifres".

Toni Pérez ha explicat que "en els pròxims dies, l'Ajuntament començarà a abonar als establiments i serveis l'import que els corresponga en cada cas pels bons canviats". L'import total a abonar per l'Ajuntament ascendix a 1.817.950 euros.

Toni Pérez ha recalcat que "a la vista del resultat de la campanya, podem certificar que #BenidormTeDaMás ha tornat a ser un èxit com ja ho va ser en la seua primera edició el passat Nadal".

En este punt, ha apuntat que "l'impacte" d'"este producte nascut a Benidorm" ha provocat que "estiga sent replicat en molts Ajuntaments"; i ha agregat que "la Diputació Provincial d'Alacant, en un gest magnífic de tindre clares les coses, ha injectat economia en tots els municipis de la província perquè s'acullen a esta mena de programes". De fet, el mateix Ajuntament de Benidorm ha sol·licitat acollir-se a la convocatòria de fons llançada per l'organisme provincial per a campanyes de foment del consum sota la fórmula dels bons-consum, i que establix per a la ciutat una ajuda de 292.491 euros.

Toni Pérez ha significat que "creiem que l'objectiu que perseguia esta campanya, la d'injectar recursos en les economies familiars i en el teixit productiu, s'ha complit, la qual cosa sens dubte ens anima a afrontar amb grans expectatives la tercera edició de #BenidormTeDaMás, que com ja anticipem es desenvoluparà a la fi d'any coincidint amb el període nadalenc".

Dinàmica de la campanya

La campanya #BenidormTeDaMás es dirigia a les persones majors d'edat empadronades a Benidorm a data 1 d'abril de 2022, les quals podien sol·licitar fins a cinc bons consum de 10 euros cadascun. Els bons, nominatius mitjançant un codi QR associat a un DNI o NIE, podien ser emprats com a descompte en compres iguals o superiors a 20 euros en els establiments adherits a la campanya, de manera que per cada compra de 20 euros es podia emprar un bo de deu amb un màxim de 100 euros de compra i 50 euros de descompte.

Audios relacionados
Corte voz 1 Toni Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 Toni Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 3 Toni Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 4 Toni Pérez
Audio file