EL TEMPS A BENIDORM ARA

14

01:12 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Dirigit a xiquets i joves d'entre 10 i 16 anys, pretén la conciliació de la vida laboral i familiar i fomentar la participació

Joventut oferix 160 places en el programa 'Estiu 2021'

11 maig 2021
Juventud oferta 160 plazas en el programa ‘Verano 2021’

Les activitats tindran lloc en el col·legi Ausiàs March i la inscripció donarà començament demà, 12 de maig

La Regidoria de Joventut reprén les activitats estivals. En este cas, amb el llançament del programa "Estiu 2021" que oferix 160 places dirigides a xiquets i joves, d'entre 10 i 16 anys, durant els mesos de juliol i agost, una vegada conclòs el curs escolar.

La iniciativa té com a objectiu "permetre que els joves puguen gaudir de l'estiu i que els seus progenitors puguen continuar realitzant amb normalitat la seua activitat laboral. És també una bona manera de socialitzar i fomentar la participació dels menors en activitats grupals", ha anunciat hui el regidor de l'àrea, Jaime Jesús Pérez, qui ha postil·lat que 'Estiu 2021' "es convertix en un projecte encara més necessari ara, quan la nostra indústria turística necessita enlairar amb força una vegada quede arrere la pandèmia".

Els participants en el programa, podran triar dos torns al juliol, entre el dia 5 i el 16 i entre el 19 i el 30; més dos a l'agost, entre el 2 al 13 i el 16 al 27. Els quatre en horari de 9.00 a 14.30 hores i amb un cost cadascun de 25 euros. Fins i tot –ha postil·lat Pérez– "els joves es podran presentar a quantes quinzenes desitgen, sempre que hi haja suficients places lliures".

Donar a conéixer la història de Benidorm
El punt de trobada i de recollida de 'Estiu 2021' serà el CEIP Ausiàs March. D'entre les activitats que realitzaran els menors, Jaime Jesús Pérez ha subratllat que "volem continuar potenciant el coneixement de la nostra cultura i del nostre patrimoni històric i cultural amb visites culturals a llocs tan emblemàtics com la Torre de Les Caletes, El Tossal de la Cala i el seu 'castellum' romà, o Es Castell que són testimoniatge de la història de Benidorm".

Hi haurà activitats en el Museu Boca del Calvari com en l'Hort de Colón i una visita a l'Ajuntament. Així mateix s'han programat tallers educatius, de cuina i per al desenvolupament de la intel·ligència emocional; esports, jocs de taula i rol; senderisme, activitats de medi ambient, cinema fòrum i molt més tot això coordinat i realitzat des de l'àrea de Joventut de l'Ajuntament de Benidorm.

Els joves interessats a participar en 'Estiu 2021' poden fer-ho a partir de demà, 12 de maig, en el Centre d'Informació Juvenil de la plaça de Ses Majestats els Reis d'Espanya, emplenant el pertinent imprés amb les dades personals i sanitàries. Hauran d'adjuntar una fotocòpia de la SIP (targeta sanitària), una fotografia de carnet, el formulari d'acceptació i consentiment de les mesures sanitàries i la carta de pagament degudament formalitzada.

Els requisits i la documentació per a emplenar, també es podran descarregar prèviament des de la web municipal, en este enllaç: https://benidorm.org/es/ayuntamiento/juventud/5_--actividades-juveniles…

Juventud oferta 160 plazas en el programa ‘Verano 2021’
Audios relacionados
Corte voz Jaime Jesús 1
Audio file
Audios relacionados
Corte voz Jaime Jesús 2
Audio file
Audios relacionados
Corte voz Jaime Jesús 3
Audio file