EL TEMPS A BENIDORM ARA

06

04:31 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Les obres participants es podran vore entre el 15 de gener i el 19 de febrer en l'Espai d'Art

Joventut obri el termini de inscripció per a participar en el Nuevos Creadores 2020

30 setembre 2020
Joventut obri el termini de inscripció per a participar en el Nuevos Creadores 2020...

La Regidoria de Joventut ha convocat la trenta-dosena edició del concurs de Nuevos Creadores de pintura i escultura, Benidorm 2020 en el qual podran participar "tots els jóvens que ho desitgen i que tinguen entre 14 i 35 anys". Així ho ha anunciat hui el regidor responsable de l'àrea, Jaime Jesús Pérez, davant els mitjans de comunicació de la província.

Pérez ha emfatitzat que en este concurs poden participar jóvens de tota Espanya. "No està limitat –ha assenyalat-a Benidorm, sinó que es pot presentar qualsevol jove amb obres originals i inèdites amb tema i dimensions lliures", encara que ha precisat que cada concursant "solament" podrà concursar amb dos treballs com a màxim. Els artistes tenen fins al 8 de gener per a presentar les seues creacions en l'àrea de Joventut de l'Ajuntament de Benidorm

Les obres participants en el Nuevos Creadores es podran contemplar entre el 15 de gener i fins al 19 de febrer en l'Espai d'Art de l'Ajuntament. Si es donara el cas que els treballs superaren la capacitat de la sala, s'exposaria una selecció d'ells.

Com en l'edició anterior, "es concedirà un únic premi de 1.000 euros" per a cada modalitat: pintura o escultura. Les obres premiades "passaran a ser propietat de l'Ajuntament". Jaime Jesús Pérez també ha indicat que hi haurà un premi especial al millor treball "realitzat per menors de dihuit anys".

Finalment, el jurat de la trenta-dosena edició del Concurs de Nous Creadors de Pintura i Escultura, designat per la Regidoria de Joventut, revelarà el nom dels guanyadors i realitzarà el lliurament de premis el 19 de febrer, a les 12.30 hores en l'Espai d'Art.

Des de hui, les bases del concurs romanen exposades en els punts d'informació dels centres d'Ensenyament Secundari de Benidorm i es començarà la seua distribució per tot el país a través de la xarxa de centres d'informació juvenil i publicacions especialitzades.