EL TEMPS A BENIDORM ARA

24

22:23 PM

HORA BENIDORM

12ºC

Cel clar

SO 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

El acceso será gratuito previa inscripción y se desarrollará los días 21, 22 y 23 de octubre

Joventut convoca l'II Benidorm Games Event

16 setembre 2022
II Benidorm Gamnes Event.
II Benidorm Gamnes Event.

La Regidoria de Joventut convoca segona edició del Benidorm Games Event per als dies 21, 22 i 23 d'octubre. Es tracta del gran esdeveniment tecnològic anual per a videoconsoles i PC que se celebrarà en les instal·lacions del Carrer de la Pilota del Palau Municipal d'Esports 'l'Illa de Benidorm'.

El regidor de Joventut, Jaime Jesús Pérez, ha destacat que "es tracta d'una nova cita per a l'oci alternatiu i la formació que es planteja amb ànim de consolidar la cita".

L'II Benidorm Games Event comptarà amb tres zones definides. La Zona Lan disposarà de 50 llocs preparats per als usuaris que assistisquen a l'esdeveniment amb els seus perifèrics, la Zona Lliure amb llocs PS4, OneX, perifèrics de conducció i realitat virtual on gaudir dels videojocs més nous i la Zona Mòbil disposarà de punts wifi per a dispositius mòbils i tauletes.

Al mateix temps, va precisar el regidor, "s'ha programat tres conferències específiques, "que conformen el capítol formatiu i que versaran sobre 'L'entrenament electrònic com ben social i cultural', els prejudicis i realitats dels videojocs i la formació de jugadors professionals d'eSports".

Va recordar Pérez que hi haurà també enguany "una zona d'acampada contigua a la instal·lació per a aquells que vulguen pernoctar en les seues tendes de campanya i que servirà com a lloc de descans".

"La inscripció a l'esdeveniment és gratuïta", va precisar el regidor, assenyalant que han de realitzar-se en el Centre d'Informació Juvenil de Benidorm de manera presencial, per correu electrònic a juventud@benidorm.org, a través del telèfon 965853041 o en la web www.logrodesbloqueado.com