EL TEMPS A BENIDORM ARA

02

04:15 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

En el Trinquet de Benidorm s'ha viscut la final anticipada de la Copa President de la Diputació d'Alacant

Irene i Mar s'imposen a Ana i Amparo en el I Trofeu Anémona de Pilota Valenciana

24 abril 2022
Irene y Mar (azules) junto a las concejalas Ángela Llorca y Ángela Zaragozí y la vicepresidenta de Anémona, Paquita Benaloy.
Irene y Mar (azules) junto a las concejalas Ángela Llorca y Ángela Zaragozí y la vicepresidenta de Anémona, Paquita Benaloy.

El primer Trofeu Anémona de Pilota Valenciana s'ha disputat hui en el Trinquet 'Alcalde Vicent Pérez Devesa' de Benidorm en la que ha sigut l'última jornada regular de la I Copa President de la Diputació d'Alacant, en la modalitat de raspall Elit Femenina.

L'alcalde de Benidorm, Toni Pérez, ha acompanyat a les regidores d'Esports i Igualtat, Mariló Cebreros i Ángela Zaragozí en l'inici de la primera partida que ha enfrontat a les blaves Érika i Mireia contra les roges, Marta i Fanni que, fet i fet, s'han emportat el partit després d'abandonar per lesió les primeres. Les vencedores disputaran la final de Segona Categoria de la Copa President el 30 d'abril a Petrer.

La segona de les partides, ja de Primera Categoria, ha enfrontat a Irene i Mar (blaves) contra Ana i Amparo (roges). En esta ocasió, les blaves s'han emportat la victòria després d'una trobada que ha durat pràcticament dos hores i amb un marcador molt igualat fins al desenllaç final. Irene i Mar i Ana i Amparo disputaran la final la Copa President de la Diputació d'Alacant d'esta categoria, també el 30 d'abril a Petrer.

Ángela Zaragozí i l'edil de Benestar Social, Ángela Llorca, en nom de l'Ajuntament, han entregat els trofeus a les jugadores, juntament amb la vicepresidenta d'Anémona, Paquita Benaloy.