EL TEMPS A BENIDORM ARA

19

22:08 PM

HORA BENIDORM

22ºC

Núvol con lluvia escasa

S 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

55%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Igualtat organitza un atapeït programa d'actes per a celebrar el 'Dia Internacional de la Dona'

27 febrer 2019
Igualdad organiza un apretado programa de actos para celebrar el ‘Día Internacional de la Mujer’

La Regidoria d'Igualtat de l'Ajuntament de Benidorm ha organitzat un ampli programa d'actes amb motiu del 'Dia Internacional de la Dona' que se celebra el pròxim 8 de març. L'edil de l'àrea, Paquita Ripoll, ha presentat hui dites activitats, que es desenvoluparan des del divendres 1 de març fins al diumenge 10 de març.

Ripoll ha manifestat que el 8 de març "és un dia molt important que ens recorda que hem de continuar treballant per la igualtat d'oportunitats entre hòmens i dones", ja que "són moltes les desigualtats i discriminacions que encara patixen les dones, sobretot en l'àmbit laboral per la falta de conciliació familiar, la bretxa salarial, així com els casos d'assetjament sexual".

L'edil ha afegit que "no podem oblidar que la més gran de les desigualtats és la violència de gènere", si bé ha reconegut que "d'altra banda hem de celebrar que són molts els assoliments i molt el camí avançat per a aconseguir la igualtat entre homes i dones", per a concloure convidant a tots els ciutadans "a participar en totes les activitats que hem programat des de la Regidoria d'Igualtat per a commemorar el dia 8 de març".

Els actes programats per la Regidoria d'Igualtat comencen el divendres 1 de març, a les 18.00 hores, amb l'obra de teatre 'Los Inconquistables' a càrrec de Tossal Teatre a les 20.00 en el saló d'actes de l'Ajuntament de Benidorm. El dilluns 4 de març a les 12.00 es col·locarà la pancarta commemorativa del Dia Internacional de la Dona al balcó de l'Ajuntament. El dimecres 6 de març a les 19.30 hores es presentarà el llibre 'Actívate y triunfa' de Diamantina Centeno en el saló d'actes de l'Ajuntament. El divendres 8 de març a les 20.00 hores es representarà, també en el saló d'actes municipal, l'obra de teatre 'A Margarita', mentre que a la Vila Joiosa se celebra la 'XIX Trobada de Dones de la Marina Baixa'. A més, fins al 10 de març, l'Espai d'Art de l'Ajuntament de Benidorm acull l'exposició de 'Cartells Contra la Violència de Gènere' realitzada per alumnes de batxillerat d'Art de l'IES Pere María Orts de Benidorm. A estes activitats cal sumar les que han organitzat diversos col·lectius de la ciutat durant tota la setmana.