EL TEMPS A BENIDORM ARA

21

09:40 AM

HORA BENIDORM

24ºC

Cel clar

E 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

66 treballadors públics han rebut l'obsequi de la corporació. Uns pels seus 25 anys de servici, uns altres per la seua recent jubilació

Homenatge de l'Ajuntament de Benidorm als seus funcionaris en el dia de Santa Rita

22 maig 2018
Homenaje del Ayuntamiento de Benidorm a sus funcionarios en el día de Santa Rita

L'Ajuntament de Benidorm ha retut homenatge als treballadors municipals hui, dia de Santa Rita de Càssia, patrona de l'administració local, en el Saló d'Actes municipal este migdia. Un esdeveniment que ha estat presidit per l'alcalde, Toni Pérez, a qui han acompanyat el regidor de Recursos Humans, Jesús Carrobles, i bona part de la corporació municipal.

L'acte ha servit per a reconéixer el treball realitzat pels treballadors públics, en concret dels es jubilen enguany i dels qui han complit els 25 anys de servici públic. A tots ells se'ls ha fet lliurament d'un regal commemoratiu. En total han sigut homenatjats 66 funcionaris de l'Ajuntament de Benidorm, treballadors de totes les àrees municipals.

El primer edil s'ha dirigit als assistents per a recordar-los "quantes coses hem fet i quantes ens queden encara per fer" i els ha animat perquè s'enfronten al repte "de ser part fonamental dels nous i il·lusionant projectes que molt prompte es posaran al servici de la ciutadania", en els quals tots els treballadors públics "hauran d'aplicar-se al màxim". Toni Pérez ha dit que els funcionaris són "persones excel·lents que servixen eficientment al poble de Benidorm". L'alcalde també ha tingut unes paraules de record per als companys que han mort en l'últim any.

Els actes del dia de la patrona començaren a les 10.00 del matí amb una cerimònia religiosa en l'Església de Sant Jaume i Santa Anna. Després de l'acte d'homenatge, s'ha celebrat un menjar oficial al qual han assistit membres de la corporació municipal.