EL TEMPS A BENIDORM ARA

06

13:03 PM

HORA BENIDORM

12ºC

Poc núvol

SO 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

El pagament voluntari del fem i l'impost de vehicles serà fins al 14 de juny; i l'IBI i IAE del 2 d'agost al 5 de novembre

Hisenda recorda que el termini de cobrament dels tributs municipals gestionats per Suma s'ha ampliat

25 març 2021
Hisenda recorda que el termini de cobrament dels tributs municipals gestionats per Suma s'ha ampliat...

La regidora d'Hisenda, Aída García Mayor, ha recordat que "igual que l'any passat i ateses les especials circumstàncies generades per la pandèmia, el període de pagament voluntari dels impostos i tributs municipals gestionats per Suma s'ha ampliat". Així, el pagament en modalitat voluntària –cobrament sense recàrrec– de la taxa de fem i de l'Impost de Vehicles de Tracció Mecànica (ITVM) es podrà realitzar fins al 14 de juny, mentre que els rebuts domiciliats de tots dos es carregaran el 7 de juny.

García Mayor ha indicat que "l'any passat, res més declarar-se l'estat d'alarma, Suma va atendre la petició dels Ajuntaments de suspendre en aqueix moment el cobrament de tots dos tributs, posposant-lo fins al mes de juny. En este 2021, el mateix organisme, dependent de la Diputació, ha decidit tornar a ampliar els terminis per al cobrament dels tributs municipals".

Esta decisió, ha assenyalat, "afecta els 139 municipis de la província d'Alacant que tenen un delegat en Suma el cobrament dels seus tributs i impostos; uns municipis en els quals els períodes de pagament seran els mateixos que a Benidorm: fins al 14 de juny la taxa de fem i IMVT i del 2 d'agost al 5 de novembre l'IAE, l'IBI i la taxa de guals".

La regidora ha indicat que "al marge d'esta ampliació de terminis, des del govern local continuarem llançant i gestionant ajudes directes per a fer costat al teixit productiu i a les famílies de Benidorm, amb mesures realistes, clarament definides i responsables; els brindis al sol i les propostes sense concretar les deixem a uns altres".