EL TEMPS A BENIDORM ARA

23

18:25 PM

HORA BENIDORM

17ºC

Cel clar

N 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Els artistes menuts podran participar en l'activitat fins al 12 de juliol, últim dia de l'exposició del taiwanés

'Galàxia Hung' a través dels ulls dels xiquets de Benidorm

18 maig 2021
‘Galaxia Hung’ a través de los ojos de los niños de Benidorm

La Regidoria de Patrimoni Històric, a través de la Biblioteca Municipal, ha convocat l'activitat de dibuix infantil 'Galàxia Hung', amb motiu de l'exposició homònima de l'artista taiwanés. La iniciativa està dirigida a tots els xiquets de Benidorm de fins a catorze anys. Els millors treballs conformaran una nova mostra que es podrà contemplar en la seu central de la Biblioteca.

L'activitat "està en sintonia amb el concurs de fotografia urbana que es va llançar amb motiu de la presència de Yi a la ciutat en el qual han participat més de 300 persones", ha dit Ana Pellicer, qui ha anunciat que els millors dibuixos, basats "en les siluetes de les obres més significatives exposades" seran posteriorment "enviats a l'artista" perquè comprove "la influència de les seues creacions en els xiquets de Benidorm".

L'edil ha destacat l'"impacte" de les catorze escultura de Hung *Yi repartides per la ciutat que tenen "en els més xicotets, possiblement, el seu públic més incondicional pel seu colorit o formes que no poden passar desapercebudes en un entorn urbà". Cal recordar que les catorze peces de la 'Galàxia Hung' es troben repartides entre l'avinguda del Mediterrani, plaça de la Hispanitat, carrer Gambo i la plaça de Ses Majestats els Reis d'Espanya, a l'esplanada de l'Ajuntament.

Ana Pellicer ha animat a tots els xiquets de Benidorm a "mostrar la seua creativitat prenent com a referència les siluetes de les escultures". Per això, la seua Regidoria, al costat de la d'Educació que dirigix Maite Moreno, han sol·licitat, a través d'una carta, la participació dels centres escolars perquè esta "siga tan àmplia com siga possible".

Els menors podran utilitzar "qualsevol classe de materials com a purpurines, arena de colors, pintures...,". "L'important –ha precisat Pellicer– és que deixen volar la seua imaginació i Qui sap? Igual tenim un Hung Yi en els col·legis de Benidorm i encara no ho sabem".

Els treballs s'hauran de presentar en la seu de la Biblioteca Central (plaça de Ses Majestats els Reis d'Espanya, 3) fins al 12 de juliol, últim dia d'estada de l'obra de Hung Yi a Benidorm. Per a facilitar la participació, l'Ajuntament ha confeccionat un document descarregable des d'Internet amb les siluetes ja preparades sobre les quals els xiquets podran treballar. L'arxiu es pot baixar des de: https://benidorm.org/sites/default/files/siluetas.pdf