EL TEMPS A BENIDORM ARA

29

06:39 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'Ajuntament de Benidorm recorda que esta segona convocatòria està oberta a més comerços, activitats i servicis

Fins al 2 de juliol poden sol·licitar-se les Ajudes Parèntesi de la convocatòria de juny

22 juny 2021
Ayuntamiento de Benidorm.
Ayuntamiento de Benidorm.

També poden participar mercantils i autònoms dels sectors de la primera fase sense domicili fiscal a Benidorm però amb establiment a la ciutat

Fins a les 23.59 hores del dia 2 de juliol poden sol·licitar-se les ajudes de la nova fase d''Ajudes Parèntesi' que va posar en marxa l'Ajuntament de Benidorm l'11 de juny. Les Bases de la convocatòria poden consultar-se en la Seu Electrònica de l'Ajuntament: https://sede.benidorm.org

La regidora d'Ocupació, Mónica Gómez ha recordat que "en esta segona fase hem ampliat el ventall d'empreses i professionals de fins a 10 treballadors que poden beneficiar-se d'esta injecció econòmica de 2.000 euros, a la qual s'afigen 200 euros 'extra' per cada treballador donat d'alta a 31 de desembre de 2020".

L'objectiu és, va precisar la regidora, "atendre a tots els sectors i arribar al màxim nombre possible d'empreses i autònoms de Benidorm", per la qual cosa va animar a tramitar les ajudes. La intenció de l'Ajuntament és no deixar a ningú sense possibilitat d'accedir a ajudes per a comerços, activitats i serveis tan afectats per la pandèmia.

Segons ha explicat l'edil, en esta segona convocatòria d''Ajudes Parèntesis' poden adherir-se "les empreses i autònoms dels sectors inclosos en la primera fase sense domicili fiscal a Benidorm, però amb un establiment obert a la ciutat"; S'amplia el nombre de sectors i entre ells, "els relatius al comerç, el taxi, les perruqueries i centres d'estètica o els centres de rentada i tintoreries". Els nous CNAE inclosos en esta convocatòria estan recollits en l'annex de les bases.

Per a esta nova fase hi ha una dotació econòmica de prop de 3,2 milions d'euros, finançats per la Generalitat, la Diputació Provincial d'Alacant i l'Ajuntament de Benidorm.

En la primera fase de les 'Ajudes Parèntesis' s'ha arribat a prop de 900 empreses i autònoms als quals se'ls han concedit una mica més de 2 milions d'euros. Per a esta segona convocatòria, va precisar Gómez, "mantenim el mateix procediment de presentació telemàtica de sol·licituds a través de la Seu Electrònica".

Encara hi ha temps, va recordar Gómez, "fins al 2 de juliol", perquè els possibles beneficiaris recopilen la documentació necessària i formalitzen, en una única sol·licitud, l'expedient d'ajuda, amb el que "s'agilita la seua avaluació i resolució".