EL TEMPS A BENIDORM ARA

19

03:25 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Esta tecnologia facilitarà als usuaris informació prèvia sobre els vehicles més pròxims a la seua ubicació o el preu del desplaçament

Els taxis de Benidorm incorporen una pionera app per a sol·licitar el servici a través del mòbil

07 febrer 2024
Los taxis de Benidorm incorporan una pionera ‘app’ para solicitar el servicio a través del móvil

Els taxis de Benidorm incorporaran una pionera aplicació tecnològica que permetrà als usuaris sol·licitar un servici a través del mòbil i aportarà diversa informació prèvia, com el nombre de vehicles disponibles més pròxims a la seua ubicació; el preu del desplaçament que realitzarà; el temps que tardarà a arribar d'un punt a un altre; o els extres que pot oferir cada vehicle, com la possibilitat de carregar el mòbil en el trajecte, portar mascotes o escoltar música. L'edil de Mobilitat, Francis Muñoz, ha presentat hui esta novetat al costat del president de l'associació Radi Taxi Benidorm, Alfredo Fernández; el desenvolupador de l'aplicació, Alain Mateo; i el tècnic municipal de Seguretat Ciutadana.

El regidor ha indicat que el servici de taxis és "un servei essencial del transport públic a la nostra ciutat" i que esta eina permetrà "donar als usuaris i als mateixos taxistes més facilitats, més seguretat i un servei modern i concorde als nostres temps". Igualment, ha assenyalat que de les 232 llicències de taxi que l'Ajuntament té concedides a la ciutat, seran un total de 224 els vehicles que començaran estos dies a fer srvir este sistema, que complementarà el servici telefònic que Ràdio Taxi presta des de fa anys per a "adaptar-se a un públic més jove i que usa preferentment este tipus de tecnologies".

L'app es denomina TaxiCoin i, després d'una prova pilot realitzada amb un grup reduït de taxis a Madrid durant un període de sis mesos, "Benidorm serà la primera ciutat en la qual s'implantarà íntegrament", ha assenyalat el seu responsable. La mateixa es pot descarregar a través d'Android i iOS i tant la descàrrega com l'ús són totalment gratuïtes.

"El preu dels taxis està regulat per l'Ajuntament", ha recordat Mateo per a indicar que la petició d'un taxi a través d'esta aplicació no suposarà cap variació en les tarifes.

A més, els usuaris podran utilitzar TaxiCoin tant en espanyol com en anglés, idiomes als quals de seguida se sumaran també el francés i l'alemany per a així "donar servici no sols als residents sinó també als turistes nacionals i internacionals que tenim a Benidorm", ha agregat Francis Muñoz.

Los taxis de Benidorm incorporan una pionera ‘app’ para solicitar el servicio a través del móvil
Audios relacionados
Corte voz 1 Francis Muñoz
Audio file
Corte voz 2 Francis Muñoz
Audio file
Corte voz 3 Alain Mateo
Audio file
Corte voz 4 Alain Mateo
Audio file
Corte voz 5 Alain Mateo
Audio file
Corte voz 6 Alain Mateo
Audio file