EL TEMPS A BENIDORM ARA

10

12:27 PM

HORA BENIDORM

24ºC

Poc núvol

SO 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Els arbres envaïen la carretera, perjudicaven els cablejats elèctric i telefònic i posaven en perill a vehicles i persones

Els servicis tècnics municipals atenen les propostes dels veïns en 24 hores

22 agost 2020
Los servicios técnicos municipales atienden las propuestas de los vecinos en 24 horas

Una de les conseqüències de la reunió de treball d'este dijous entre l'Associació de Veïns de l'Horta, Consell Veïnal i Ajuntament, representat pels regidors de Participació Ciutadana, Ana Pellicer; i Neteja Viària, José Ramón González de Zárate, ha sigut la ràpida actuació dels servicis municipals després d'una de les propostes veïnals.

En una de les corbes del camí de l’Assagador de l’Almafrà, les branques dels pins del barranc envaïen la calçada, posant en perill a vianants i vehicles, i danyant el cablejat de llum i telefonia que dona servici al barri.

Els regidors es van traslladar al punt crític i, després de comprovar la situació es va optar per actuar. Cal destacar que els pins creixen en una zona que no és competència municipal, sinó del Canal Baix de l'Algar. No obstant això, demorar la intervenció podria suposar un mal superior a un suposat conflicte de competències.

Després de la inspecció per part de tècnics municipals i de l'empresa concessionària de Parcs i Jardins, Actua, es va decidir intervindre el mateix divendres. Poc després del migdia, la zona ha quedat buidada de les branques que ocasionaven el problema.

La regidora de Participació Ciutadana, Ana Pellicer, ha assenyalat que "la col·laboració entre veïns i administració és una important eina per a solucionar els problemes que afecten els nostres barris, com ha quedat demostrat hui". L'edil ha aprofitat per a recordar als veïns de la Colònia Madrid que, dijous que ve, a les 10.00 del matí i en el Magatzem Municipal (al costat de l'estació del TRAM), s'ha convocat una reunió pública a la qual poden assistir els veïns que ho desitgen i portar les seues propostes per a "entre tots, millorar el nostre Benidorm", ha subratllat.