EL TEMPS A BENIDORM ARA

02

14:59 PM

HORA BENIDORM

13ºC

Cobert con tormenta

NE 25km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

100%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Durant un any han rebut formació teoricopràctica

Els participants del Taller d'Ocupació 'Benidorm IX' finalitzen el seu servici i obtenen el certificat de professionalitat

27 desembre 2021
Los participantes del Taller de Empleo ‘Benidorm IX’ finalizan su servicio y obtienen el certificado de profesionalidad

Una de les modalitats ha acomplert actuacions en la via pública, com la renovació d'un tram del corredor central del Parc de l'Aigüera.

Les 20 persones desocupades contractades per l'Ajuntament que durant un any han participat en el Taller d'Ocupació 'Benidorm IX' finalitzen esta setmana els seus servicis. L'alcalde, Toni Pérez, i la regidora d'Ocupació i Desenvolupament Local, Mónica Gómez, han mantingut hui una trobada amb els 10 participants de la modalitat formativa 'Operacions auxiliars d'acabats rígids i urbanització i paviment i Obra de paleta d'urbanització', que durant els dotze mesos de duració del taller han realitzat la part laboral al Parc de l'Aigüera.

La labor de l'alumnat-treballador d'esta especialitat, ha detallat Gómez, "ha sigut la renovació del paviment del tram del corredor central del Parc de l'Aigüera,". Així, el personal del Taller d'Ocupació 'Benidorm IX' ha culminat la renovació del tram que discorre entre els auditoris Óscar Esplá i Julio Iglesias, completant d'esta manera el treball iniciat en la huitena edició del programa".

L'edil ha explicat que "estes actuacions en via pública es corresponen amb la formació pràctica inclosa en este Taller d'Ocupació 'Benidorm IX', de manera que els participants despleguen sobre el terreny els coneixements que han adquirit durant la formació teòrica al mateix temps que presten un servei públic".

Així mateix, ha recordat que les altres 10 persones participants del Taller d'Ocupació s'han format en la modalitat d'Operacions auxiliars de servicis administratius i generals', actuant en diferents departaments municipals.

L'edició 2020/2021 d'este programa d'ocupació, que ara finalitza, ha comptat amb una subvenció de 480.412,80 euros per part de LABORA, mentre que l'Ajuntament aporta 55.000 euros. En total, la dotació per al Taller d'Ocupació 'Benidorm IX' ascendix a 535.412,80 euros, en la qual s'inclou la contractació de l'equip docent del programa, format per 6 professionals.

Gómez ha recordat que "ja estem treballant en una nova edició d'este programa, que serà el Taller 'Benidorm X', i que es desenvoluparà en les modalitats de 'Guia per itineraris amb bicicleta' (codi AFDA0109) i en 'Operacions auxiliars de serveis administratius i generals' (codi ADGG0408)".

Seran dotze mesos, equivalents a 1.920 hores de formació, en alternança amb el treball o la pràctica professional, que també estarà dirigida a l'aprenentatge, la qualificació i adquisició d'experiència professional.

La regidora d'Ocupació i Desenvolupament Local ha informat que "per a este Taller d'Ocupació 'Benidorm X', que s'iniciarà d'ací a poc temps, l'Ajuntament de Benidorm ha rebut una subvenció de LABORA de 482.716,80 euros, quantia que es complementarà amb 40.000 euros del pressupost municipal".

Los participantes del Taller de Empleo ‘Benidorm IX’ finalizan su servicio y obtienen el certificado de profesionalidad