EL TEMPS A BENIDORM ARA

28

00:57 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La Comissió de Sant Antoni organitza el diumenge que ve, també en l'Ermita de Sanç, la 'Cagà de la burra'

Els 'menjars de la terra' tornen a l'Ermita de Sanç

10 setembre 2022
Menjars de la terra 2022.
Menjars de la terra 2022.

La Comissió de Festes de Sant Antoni 2023 ha celebrat la denovena edició de la fira gastronòmica 'Menjars de la terra', després del parèntesi provocat per la pandèmia de la COVID-19.

L'alcalde de Benidorm, Toni Pérez, al costat del regidor de Festes, Jesús Carrobles, i altres membres de la Corporació municipal, als quals s'ha sumat el diputat provincial José Ramón González de Zárate, han participat hui, al costat de centenars de veïns de l'Horta i de la resta de barris de la ciutat, en un esdeveniment gastronòmic consolidat ja dins del calendari festiu local, gràcies a la Comissió que presidix José Fuster.

La iniciativa pretén acostar la gastronomia de Benidorm i la seua comarca a veïns i turistes que, per tan sols deu euros, han pogut degustar cinc plats tradicionals cuinats per la mateixa Comissió i per establiments hostalers de la ciutat.

L'oferta proposava entrants com bollets, pebrera tallà, coca farcida, 'montaditos' de fritanga o calamars encebats, per a prosseguir amb els plats 'forts': putxero amb pilota, sang encebà, olleta de blat, arròs amb fesols i naps, fideuà i altres arrossos típics valencians. Finalment, per a postres, els comensals han tastat coca dolça i gelat.

La Comissió de Festes de Sant Antoni prosseguirà la setmana pròxima, el diumenge, amb la recuperació de les tradicions de l'Horta de Benidorm amb una nova edició de la 'Cagà de la burra' que es tindrà lloc també en l'Ermita de Sanç.