EL TEMPS A BENIDORM ARA

23

05:20 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

El Duo Van Duá interpretarà el divendres el primer concert amb obres de grans compositors espanyols

Els Grans Recitals tornen a la seua cita amb Benidorm un any més

19 gener 2022
Los Grandes Recitales vuelven a su cita con Benidorm un año más

La música clàssica protagonitzarà una vegada més el Cicle de Grans Recitals que assolix enguany la seua setena edició a Benidorm, organitzat per la Regidoria de Cultura que dirigix Jaime Jesús Pérez. El primer concert tindrà lloc este divendres, 21 de gener, a càrrec del Duo Van Duá, en la Sala d'actes de l'Ajuntament de Benidorm a les 20.00 h.

El Duo Van Duá, fundat en 2008, està compost pels pianistes Pamela Pérez, repertorista d'instruments en el Conservatori Superior de Música d'Alacant i Pedro Mercado, professor de Piano en el Conservatori Municipal 'José Pérez Barceló de Benidorm'. Amb una àmplia experiència i un extens repertori, el duo aborda obres originals per a piano a quatre mans i transcripcions de composicions de diferents períodes i estils.

El programa del primer gran recital estarà compost per 'Pavana Capritx Op 12' i 'Suite Espanyola Núm. 1, Op 47', totes dos d'Isaac Albéniz; 'La processó del Rocío', de Joaquín Turina; 'Dos danses de la vida breu', de Manuel de Falla; 'Triana' d'Enrique Granados; i 'Danses andaluses', de Manuel Infante. Albéniz, Turina, Falla, Granados i Infant, són significatius autors de la música espanyola del segle XX.

El segon concert dels Grans Recitals de 2022 tindrà lloc el 18 de febrer, també al Saló d'Actes de l'Ajuntament i a la mateixa hora, amb un concert homenatge a Pedro Iturralde a càrrec del també pianista, Jesús Gómez.