EL TEMPS A BENIDORM ARA

05

14:45 PM

HORA BENIDORM

13ºC

Poc núvol

S 5km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La prova ha estrenat enguany ubicació: el nou Parc del Moralet

El XXVI Campionat Escolar Camp a través supera el mig miler de participants de tots els col·legis de Benidorm

26 novembre 2022
Campeonato Escolar Campo Través

Més de mig miler d'estudiants de Primària de tots els centres educatius de Benidorm han participat hui en el XXVI Campionat Escolar Camp a través, que s'integra dins dels Jocs Esportius que al llarg del curs se celebren a la ciutat. En esta edició, la prova ha estrenat ubicació: les senderes del nou Parc del Moralet.

L'alcalde, Toni Pérez, acompanyat per la regidora d'Esports, Mariló Cebreros, ha sigut l'encarregat de donar l'eixida de la carrera en totes les categories. L'alumnat de la categoria prebenjamí masculí i femení ha recorregut una distància de 300 metres; 610 metres, els participants de la categoria benjamí en modalitat masculina i femenina; i 875 metres han cobert els corredors i corredores de la categoria aleví.

Al final de totes les carreres de la prova, l'alcalde i l'edil d'Esports han entregat les medalles als primers sis classificats de cada categoria. A més, els tres centres educatius amb més participació en cada categoria han rebut una copa.

L'organització de la prova ha sigut a càrrec de la Regidoria d'Esports, a través dels tècnics esportius municipals, i com en edicions anteriors s'ha comptat amb la col·laboració del Club Atletisme Benidorm.