EL TEMPS A BENIDORM ARA

24

21:08 PM

HORA BENIDORM

19ºC

Poc núvol

N 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'entitat ha rebut quasi 35.000 dibuixos al llarg dels 21 anys d'història del concurs

El XXI Certamen Escolar de Dibuix i Pintura de La *Barqueta obri el termini per a presentar les obres dels alumnes de primària

12 gener 2024
El XXI Certamen Escolar de Dibujo y Pintura de La Barqueta abre el plazo para presentar las obras de los alumnos de primaria

El Certamen Escolar de Dibuix i Pintura de l'ACR La Barqueta, que ha sigut presentat este matí, complix enguany la seua vint-i-unena edició i compta ja amb quasi 35.000 obres rebudes en tot este temps.

La presentació d'esta edició ha sigut a càrrec del regidor de Cultura, Jaime Jesús Pérez, del president de l'ACR La Barqueta, Francisco Llorens, i del membre de la junta directiva, Jaime Lloret. L'edil ha destacat "la il·lusió que ens fa este certamen, que és un dels de més impacte i repercussió de tota la Comunitat Valenciana".

Dirigit als estudiants de primària, cada alumne podrà presentar un màxim d'una obra i cada centre podrà triar per al concurs fins a deu obres per cicle. El termini per a realitzar els dibuixos ja s'ha obert i després s'obrirà un altre, del 19 al 23 de febrer, perquè els centres envien les obres a la Barqueta.

Les obres seleccionades s'exposaran de l'1 al 15 de març i el dia 15 d'eixe mes a les 18 hores tindrà lloc el lliurament de premis en la Sala d'actes de l'Ajuntament. "Animem als escolars a participar en el certamen, els guanyadors del qual es publicaran en el programa de les Festes Majors Patronals" ha assenyalat Jaime Jesús Pérez, que també ha precisat que rebran premis els tres centres amb major participació en el concurs.

El regidor de Cultura i els membres de La Barqueta, a més, han volgut enviar un "sentit recorde" a tots els que han col·laborat estos anys amb l'entitat, i especialment a la família de José Luis Sotorres, periodista i fotògraf local recentment mort, "que durant molts anys ha ajudat molt a la Barqueta i a les festes de la ciutat".

El certamen d'enguany a penes presentarà canvis, segons ha precisat Jaime Lloret, perquè el jurat serà el mateix. L'única novetat serà, en principi, "que hi haurà més xiquets premiats perquè hem aconseguit dos nous col·laboradors i un tercer amb el qual estem en converses".

Lloret ha recalcat així mateix que el que es busca amb este concurs és que "el dibuix guanyador represente a les nostres Festes Majors i a la Troballa i per a això els xiquets tenen mil mirades diferents".

Finalment, Francisco Llorens, president de l'ACR La Barqueta, ha mostrat el seu desig que "el concurs seguisca avant amb molts anys i que la Troballa continue sent el nostre senyal d'identitat com ho ha sigut sempre".

Audios relacionados
Corte voz 1 Jaime Jesús Pérez
Audio file
Corte voz 2 Jaime Jesús Pérez
Audio file
Corte voz 3 Jaime Jesús Pérez
Audio file
Corte voz 4 Jaime Lloret
Audio file
Corte voz 5 Jaime Lloret
Audio file