EL TEMPS A BENIDORM ARA

17

10:10 AM

HORA BENIDORM

24ºC

Poc núvol

S 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

El vaixell realitzarà també un arriat solemne de bandera i prendrà part el dilluns en l''Homenatge als caiguts en la Mar'

El patruller 'Toralla' de l'Armada farà escala a Benidorm amb una jornada de portes obertes el diumenge

30 juny 2023
El patrullero Toralla hará escala en Benidorm
El patrullero Toralla hará escala en Benidorm

El patruller 'Toralla' de l'Armada espanyola, pertanyent a la Força d'Acció Marítima, realitzarà escala a Benidorm durant dos dies, el diumenge 2 de juliol i el dilluns 3, dins de la missió permanent de control dels espais marítims de sobirania nacional, que li portarà també a Santa Pola, Calp, Dénia i Alacant.

El diumenge el vaixell podrà ser visitat pels ciutadans en una jornada de portes obertes que es prolongarà des de les 17.30 a les 20.30 hores per a, a continuació i amb l'ocàs del sol, celebrar un arriat solemne de bandera. El 'Toralla' romandrà atracat en el Club Nàutic de Benidorm.

A més, la dotació del vaixell participarà al costat de la Comandància Naval d'Alacant i altres institucions en l''Homenatge als caiguts en la Mar i a l'Arma Submarina' que es farà el dilluns en la plaça de la Senyoria, un acte que organitza l'Ajuntament de Benidorm i la Fundació Frax. Després es farà de nou rumb a la mar per a seguir amb la seua missió.

El patruller s'inclou en la Força d'Acció Marítima la comesa principal de la qual és la protecció dels interessos marítims nacionals i el control dels espais marítims de sobirania i interés nacional.