EL TEMPS A BENIDORM ARA

23

20:15 PM

HORA BENIDORM

17ºC

Cel clar

N 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Les competicions tindran lloc durant el cap de setmana del 17 al 18 de juliol

El Palau d'Esports, seu de l'II Open Ciutat de Benidorm de Taekwondo

08 juliol 2021
El Palau d’Esports, sede del II Open Ciudad de Benidorm de Taekwondo

Tot està a punt ja al Palau d'Esports l'Illa de Benidorm per a la celebració del segon Open Ciutat de Benidorm organitzat pel Club Modukwan i la Federació de Taekwondo Olímpic de la Comunitat Valenciana amb la col·laboració de l'Ajuntament.

La regidora d'Esports, Mariló Cebreros, ha presentat hui l'esdeveniment al costat del president del club benidormer, Antonio Aguilar i ha anunciat la presència a la ciutat de "més de 600 esportistes provinents de més de 40 clubs de tot el territori nacional". Els taekwondistes competiran en les categories prebenjamí (set anys), fins a màster (més de seixanta).

Cebreros ha assenyalat que el dissabte 17 "se celebrarà el seminari Poomsae i la final de la Copa de Campions dels Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana, al qual seguirà l'Open Benidorm". El diumenge 18, "serà el torn –ha precisat– del Campionat Autonòmic Júnior de la Federació de Taekwondo autonòmica".

L'Ajuntament de Benidorm continua apostant per la celebració d'esdeveniments esportius a la ciutat. "El binomi deporte i turisme –ha posat l'accent Cebreros– es conjuga molt bé a la nostra ciutat que oferix les seues magnífiques instal·lacions perquè esportistes de tot el món competisquen i al temps s'allotgen en els establiments de la ciutat".

La competició es realitzarà seguint "escrupolosament" les directrius en matèria de seguretat dictades per les autoritats sanitàries i s'està a l'espera de l'anunci de les possibles restriccions previst per a demà divendres per a anunciar o no la presència de públic en les graderies del Palau.

El Palau d’Esports, sede del II Open Ciudad de Benidorm de Taekwondo