EL TEMPS A BENIDORM ARA

21

06:46 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

A més de renovar-se tota la flota, s'ha adquirit una grua per a aconseguir els arbres de més altura i una trituradora per a les restes de poda, que es reutilitzaran com a compostatge

El manteniment de parcs i jardins serà més sostenible en incorporar vehicles elèctrics

26 gener 2018
El mantenimiento de parques y jardines será más sostenible al incorporar vehículos eléctricos

L'empresa concessionària del manteniment dels parcs i jardins de Benidorm, Actua, ha presentat hui la seua nova flota mòbil, "totalment renovada i més sostenible, ja que la meitat dels 16 vehicles són al 100% elèctrics i l'altra meitat complix amb els paràmetres de reducció d'emissions de CO₂", segons ha explicat l'alcalde, Toni Pérez. A més de la flota, la concessionària també ha reposat el material i eines de treball.

L'alcalde i el regidor de l'àrea, José Ramón González de Zárate, han explicat que "per qüestions tècniques no tots els vehicles poden ser elèctrics", i han apuntat que la renovació integral de la flota mòbil s'ha realitzat "dins del termini estipulat en el plec de condicions" del nou contracte. Un plec que contempla també altres "innovacions" com l'adquisició d'un vehicle grua i una trituradora per a tractar 'in situ' les restes de poda.

Fins ara, a Benidorm mancava un vehicle grua amb cistella propi per a actuar sobre els arbres de major envergadura, una manca que s'ha corregit en el nou contracte i que possibilita al personal de la concessionària "accedir a tot l'arbrat de les vies públiques per molta altura que tinga".

Així mateix, l'alcalde ha assenyalat que el triturat del residu verd durant la poda "evita trasllats de matèria orgànica no triturada en volum, reduïx el nombre de desplaçaments i millora les condicions en les quals queda la via" mentre es realitzen les tasques d'escapçat. Però a més, i també com a novetat, eixe material orgànic triturat "serà reutilitzat per als nostres parcs i jardins".

L'ús com a compostatge d'esta matèria orgànica rica en nutrients "també redunda en un manteniment més sostenible dels nostres parcs, jardins i zones verdes, ja que possibilita usar menys aigua per al reg –ja que es reduïx l'evaporació- i minorar els tractaments fitosanitaris".

Pérez ha manifestat que "a més de guanyar en sostenibilitat, tot el material nou" i les millores implementades "permetran que tinguem una major qualitat en la prestació del servici".