EL TEMPS A BENIDORM ARA

17

08:15 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

El centre ha organitzat per a eixe dia una jornada de portes obertes per a donar a conéixer les seues instal·lacions i el seu mètode d'ensenyament

El Conservatori de Dansa de Benidorm obri el 20 de maig les inscripcions per al curs 2024-25

08 maig 2024
El Conservatorio de Danza de Benidorm abre el 20 de mayo las inscripciones para el curso 2024-25

El Conservatori Elemental Municipal de Dansa de Benidorm obrirà dilluns que ve, 20 de maig, el període d'inscripció per al curs 2024-2025. D'esta manera, les persones interessades a poder cursar en este centre oficial estudis de dansa hauran de presentar una sol·licitud de plaça escolar, bé de manera telemàtica a través del correu electrònic conservatoriodanza@benidorm.org o bé de manera presencial en el mateix centre, situat al carrer Jaén, per al que serà necessari sol·licitar hora.

Fonts del Conservatori han explicat que, en tots els casos, per a poder realitzar la inscripció s'haurà de presentar tant l'imprés de sol·licitud com una còpia del DNI o del Llibre de Família on consten les dades del sol·licitant, així com una còpia del DNI dels pares o tutors.

El calendari d'inscripció comptarà amb dos terminis. El primer, del 20 de maig al 7 de juny, és dirigit als alumnes que vagen a iniciar el Grau Elemental oficial, que és dirigit a xiquets de 8 a 12 anys o de 7 nascuts en 2016. En este període també hauran de formular la seua inscripció els interessats a accedir a altres cursos superiors d'este Grau Elemental.

El segon termini d'inscripcions es dirigix als alumnes d'Iniciació a la Dansa, que abasta als xiquets i xiquetes nascuts en 2017 i 2018. El mateix estarà operatiu entre el 3 i el 28 de juny.

Tota la informació, així com els impresos de sol·licitud necessaris i els calendaris del procés d'admissió per als diferents nivells, es troben disponibles en la pàgina web oficial del Conservatori Elemental Municipal de Dansa https://benidorm.org/es/ayuntamiento/concejalias/educacion/conservatori… mateix, per a obtindre més informació o aclarir dubtes també es pot contactar amb el telèfon 966805004 o enviant un correu electrònic a l'adreça conservatoriodanza@benidorm.org.

D'altra banda, i coincidint amb l'obertura d'este període d'inscripcions, el Conservatori Elemental Municipal de Dansa ha organitzat una jornada de portes obertes que abastarà des del pròxim 20 de maig al 23 del mateix mes, (depenent de les edats i ensenyaments a cursar) al qual podran acudir tots els xiquets i xiquetes interessats a cursar estudis en este centre. Els assistents podran conéixer les instal·lacions i el mètode d'aprenentatge, així com presenciar en directe una classe.