EL TEMPS A BENIDORM ARA

20

16:41 PM

HORA BENIDORM

21ºC

Poc núvol

SO 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'equip jugarà el seu primer partit l'11 de setembre a Conca

El BM Benidorm presenta les seues armes per a la nova temporada en ASOBAL

26 agost 2021
El BM Benidorm presenta sus armas para la nueva temporada en ASOBAL

L'Auditori Julio Iglesias del Parc de l'Aigüera ha acollit la presentació de la nova plantilla del BM Benidorm, equip que tornarà a competir en la Lliga Sacyr ASOBAL en la temporada 2021-2022.

L'acte, que ha comptat amb la presència de l'alcalde, Toni Pérez; de la regidora d'Esports, Mariló Cebreros; i d'un nodrit nombre de membres de la corporació municipal, s'ha celebrat seguint els protocols dictats per les autoritats sanitàries, la qual cosa no ha impedit que centenars d'aficionats pogueren gaudir en la posada de llarg de l'equip que entrena Fernando Latorre.

Després de la visualització d'uns vídeos promocionals, la plantilla va pujar un darrere l'altre a l'escenari, on va ser rebuda amb aplaudiments pels assistents. El capità, el benidormer Carlos Grau, renovat el maig passat i el president de l'entitat, Jabier Abínzano, es van dirigir al públic per a agrair el suport de l'afició i de les empreses patrocinadores.

Finalment, Toni Pérez des del faristol va agrair el compromís del club amb la ciutat en recordar que el BM Benidorm "és l'elit" de l'handbol a Benidorm, la Comunitat Valenciana i Espanya posant l'accent que "tots som handbol perquè tots som Benidorm".

La temporada del BM Benidorm, octava en la màxima categoria de l'handbol nacional, començarà l'11 de setembre contra l'Incarlopsa Cuenca, en la pista de la ciutat castellana.