EL TEMPS A BENIDORM ARA

25

00:41 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Del 5 a l'11 de setembre hi haurà sis festes temàtiques, diversos esdeveniments i una desfilada amb més de 20 carrosses

El Benidorm Pride calfa motors per a la seua 12a edició, en la qual s'esperen més de 20.000 persones

02 setembre 2022
Benidorm Pride

L'organització espera recuperar el 4t lloc nacional amb este Orgull, que tanca el calendari europeu.

El Benidorm Pride calfa motors per a iniciar en uns dies la seua 12a edició, en la qual s'espera que es desplacen fins a la ciutat més de 20.000 persones, segons les dades facilitades hui pel regidor de Festivals i Esdeveniments, Jesús Carrobles, i per Santos Torres, un dels organitzadors d'esta cita que tanca el calendari europeu de festes de l'Orgull.

Tots dos han presentat hui en roda de premsa l'ampli programa d'actes que es desenvoluparan a la ciutat del 5 a l'11 de setembre, concentrant-se l'activitat en les últimes cinc jornades, en les quals se succeiran sis festes temàtiques, nombrosos esdeveniments en més de 40 locals gay-friendly i la gran Parade, "la desfilada-manifestació" que se celebra la vesprada del dissabte 10 de setembre i en el qual participaran "més d'una vintena de carrosses, caps americans i cotxes i motocicletes d'època". Com en edicions anteriors, la Parade partirà a les 17.00 hores i recorrerà el Passeig de Llevant i un tram de l'avinguda Mediterrani fins a aconseguir l'auditori Julio Iglesias del Parc de l'Aigüera.

Carrobles ha destacat que "el Benidorm Pride és un dels esdeveniments referents de la nostra ciutat, que atrau gent a la ciutat i que aporta nota de color tan necessària després dels últims anys que hem viscut". L'edil ha assegurat que l'organització ha donat el màxim per a esta edició, després que en 2020 no poguera celebrar-se cap acte del Pride i en 2021 tan sols una festa simbòlica; i ha incidit en "la injecció" que suposa per a Benidorm les xifres d'assistents previstos i en què per al cap de setmana "s'espera una ocupació del 98%".

Per la seua banda, Santos Torres ha indicat que en esta edició "volem tornar a recuperar eixe 4t o 5é lloc en el qual estàvem a escala nacional" dins del circuit de l'Orgull; objectiu que "crec que aconseguirem" sobre la base del feedback que s'està obtenint en xarxes socials i a la previsió d'assistents. Uns assistents entre els quals destaquen, a més del públic nacional, les persones arribades del Regne Unit i també italians i francesos, mercats estos últims als quals s'ha arribat a través de les fires turístiques a les quals acudix Visit Benidorm.

Referent a això, ha assegurat que "Benidorm sempre ha sigut un referent per al col·lectiu LGBTI", circumstància a la qual en els últims anys han contribuït "esdeveniments com el Benidorm Fest i el Benidorm Pride Festival".

Sobre el programa d'activitats, Santos Torres ha assenyalat que hi haurà entre el dimecres 7 i el diumenge 11 de setembre hi haurà sis festes temàtiques: Drag Attack+Showtime d'obertura, la Main Stage del dissabte nit i la Crazy Circus d'entrada gratuïta; i White Party, The Glow i Pool Party, per a les quals ja es poden adquirir les entrades a través de l''app' Benidorm Pride Festival.

En esta 'app' està disponible també la programació completa de tots els esdeveniments i festes previstes, així com la relació dels més de 40 locals gay-friendly que col·laboren amb el Pride i en els quals es concentrarà l'activitat durant les jornades del dilluns 5 i el dimarts 6.

Programa d'actes

Dilluns 5 de setembre. Festes temàtiques en els locals del Barri antic.
Dimarts 6 de setembre. Festes temàtiques en els locals del Barri antic.
Dimecres 7 de setembre.
20.00 - Festa Inauguració DRAG ATTACK + SHOWTIME en l'Amfiteatre Oscar Esplá (inici del Parc de L'Aigüera). Actuacions d'artistes locals, Drag Queens, Gogos, DJ i moltes més sorpreses! Entrada gratuïta.
00.00 - Festes temàtiques en els locals del Barri antic.
Dijous 8 de setembre:
18.00 – MAGIC BOYS PRIDE EDITION - espectacle de striptease masculí en Chaplins Bar, Av. de Mallorca, 4. Compra les teues entrades en l'APP del Benidorm Pride Festival o en Company Bar, C/ San Miguel 16.
20.00 – WHITE PARTY en l'Amfiteatre Oscar Esplá (inici del Parc de l'Aigüera). Amb DJ Internacionals, Gogos i actuacions en directe. Compra les teues entrades en l'APP del Benidorm Pride Festival o a la porta de l'Amfiteatre.
00.00 - Festes temàtiques en els locals del Barri antic.
Divendres 9 setembre.
14.00 - CHICAS & AMIGOS - Oasis Beach Club, Levante Beach. La millor banda tribute de Benidorm, Girls Aloud. DJ set amb Jessie Brooke de la ràdio britànica Gaydio. Zona de piscina chill-out, jacuzzi.
18.00 – CARRERA DE TALONS en l'Amfiteatre Oscar Esplá (inici del Parc de l'Aigüera). Entrada gratuïta.
20.00 – THE GLOW - Neon party, una explosió de color i música. Amfiteatre Oscar Esplá (inici del Parc de l'Aigüera). Compra les teues entrades en l'APP del Benidorm Pride Festival o a la porta de l'Amfiteatre.
00.00 - Festes temàtiques en els locals del Barri antic.
Dissabte 10 setembre:
17.00 - Desfilada de Carrosses THE PARADE – Iniciant la desfilada - manifestació en el Racó de l'Oix i finalitzant a l'Auditori Julio Iglesias.
19.00 – MAIN STAGE - Auditori Julio Iglesias (Parc de l'Aigüera) - Entrada gratuïta:
02.00 – FESTA KLUSTER en Penélope Disco (Avinguda Comunitat Valenciana km 121) - La Festa més popular d'una de les discoteques gai més grans de Madrid arriba al Benidorm Pride Festival.
Diumenge 11 setembre.
12.00 – POOL PARTY - Sex in the House by Monica X.
BC Music Resort - C/ Montecarlo, núm. 5 Racó de l'Oix. Compra les teues entrades en l'APP Benidorm Pride Festival o a la porta del resort.
20.00 – Festa de clausura CRAZY CIRCUS – Carrer Bilbao, Platja de Llevant. Entrada gratuïta.
00.00 – Festes temàtiques en els locals del Barri antic.

Audios relacionados
Jesús Carrobles - Corte 1
Audio file
Audios relacionados
Jesús Carrobles - Corte 2
Audio file
Audios relacionados
Santos Torres - Corte 3
Audio file
Audios relacionados
Santos Torres - Corte 4
Audio file
Audios relacionados
Santos Torres - Corte 5
Audio file
Audios relacionados
Santos Torres - Corte 6
Audio file