EL TEMPS A BENIDORM ARA

28

22:56 PM

HORA BENIDORM

12ºC

Cel clar

O 5km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

El Benidorm Gastronòmic estrena una activitat gurmet

19 gener 2018
El Benidorm Gastronómico estrena una actividad ‘gourmet’

El Benidorm Gastronòmic de 2018 estrena una nova activitat: una jornada gurmet que se suma a la resta d'esdeveniments ja consolidats i que s'iniciaran el febrer vinent amb les VII Jornades de la Cullera. L'alcalde, Toni Pérez, i el president d'Abreca-Cobreca, Javier del Castillo, varen presentar el calendari del Benidorm Gastronòmic durant la segona jornada de la Fira Internacional de Turisme de Madrid (Fitur).

L'alcalde ha incidit que totes estes activitats i jornades són "un valor afegit" parar la ciutat i servixen per a mostrar "la potent oferta gastronòmica" que té Benidorm i "l'excel·lent treball dels seus restauradors".

Igual que en anys anteriors, el calendari del Benidorm Gastronòmic s'ha confeccionat "allunyant-nos d'aquells moments en els quals està garantida la màxima afluència de visitants" com a estiu, Setmana Santa, Ponts o caps de setmana.

Després de la Jornada de la Cullera, que se celebra del 24 de febrer al 4 de març, s'ha programat la III Fira Gastronòmica per al 15 de maig. El president d'Abreca ha indicat que "es va a fer coincidir" la Fira Gastronòmica amb el nou esdeveniment gurmet, que igual que la resta de jornades tindrà una durada de nou dies per a així abastar dos caps de setmana.

Del Castillo ha avançat que els establiments participants oferiran menús a 40 euros –beguda no inclosa- en els quals els restauradors "exposaran i faran les seues millors elaboracions". L'objectiu, ha assenyalat, és "trencar una mica idea de Benidorm com una ciutat gastronòmica però econòmica".

Així mateix, ha explicat que "volem que hi haja oferta gastronòmica per a totes les butxaques i de qualitat, i intentar aconseguir l'excel·lència", i ha afegit amb tots els esdeveniments del Benidorm Gastronòmic "no cerquem benefici sinó que la gent sàpia que els nostres negocis estan al nivell de qualsevol altra ciutat d'Espanya".

Del Castillo ha detallat que en anteriors edicions el Concurs de Tapes i Pinxos s'ha tancat "amb prop de 25.000 pinxos consumits" i amb més de 15.000 menús servits en les Jornades de la Cullera i la dels Arrossos. Per a 2018 "la idea és millorar estos nombres".

El Benidorm Gastronòmic es presentarà en la ciutat el pròxim 1 de febrer. L'acte servirà per a acomiadar als padrins gastronòmics de 2017 i presentar al de 2018.

Calendari Benidorm Gastronòmic

VII Jornades de la Cullera. Del 24 de febrer al 4 de març.

VIII Concurs de Tapes i Pinxos. Del 16 al 24 de juny.

VII Jornades dels Arrossos de la Terra. Del 20 al 28 d'octubre.