EL TEMPS A BENIDORM ARA

17

09:18 AM

HORA BENIDORM

24ºC

Poc núvol

S 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Educació elabora d'ofici la 1a remesa amb 668 menors nascuts en 2018 i 2019 que han comptat amb ajuda este curs

Educació llança les ajudes a la compra de material escolar per a l'alumnat de 2n cicle d'Infantil, que seran de 63 euros

11 juliol 2023
Ayudas material escolar

Oberta la sol·licitud per als menors que s'incorporen als col·legis i per als qui no van rebre ajuda el curs passat.

Un any més, la Regidoria d'Educació habilitarà una ajuda a la compra de material escolar per a l'alumnat de 2n cicle d'Infantil dels col·legis públics i concertat de Benidorm, dirigida a les famílies empadronades a la ciutat. Per segon curs consecutiu, "l'ajuda màxima per menor serà de 63 euros; un import amb el qual des de l'Ajuntament es contribuïx a minorar el desemborsament en material que les famílies han de fer en este cicle educatiu", tal com ha indicat la regidora de l'àrea, Maite Moreno.

Moreno ha destacat que "estes ajudes a l'adquisició de material escolar és una de les línies de suport directe a les famílies impulsades des de la Regidoria d'Educació i, probablement, la que aconseguix a un major nombre de beneficiaris, ja que el curs 2022/2023 va arribar a més d'un miler de menors".

Igual que en el curs passat, "amb l'objectiu de simplificar al màxim l'accés de les famílies a estes ajudes, el departament d'Educació ha elaborat d'ofici una primera remesa d'alumnat beneficiari, en la qual s'ha inclòs en tots els menors nascuts en els anys 2018 i 2019 que ja van gaudir d'esta subvenció en el curs 2022/2023". Esta primera remesa inclou a 668 menors i puja a 42.084 euros.

Moreno ha avançat que "en les pròximes setmanes es publicarà i aprovarà aqueixa primera remesa i es publicaran els terminis de recollida dels vals, canviables en els establiments adherits a esta convocatòria d'ajudes".

Així mateix, l'edil ha informat que "ja està obert el termini de sol·licitud per a l'alumnat que enguany s'incorpora als col·legis en 2n cicle d'Educació Infantil i per als quals continuen cursant este nivell, però no van obtindre ajuda el curs passat". La sol·licitud pot cursar-se fins al 29 de setembre, a les 15.00 hores, en la Seu Electrònica municipal: https://sede.benidorm.org. Una vegada dins, s'ha d'accedir al 'Catàleg de serveis' i triar l'opció 'Sol·licitud d'ajuda de material escolar' de l'àrea d'Educació. Per a este tràmit no es requerix certificat electrònic.

Aquelles persones que tinguen dificultat per a realitzar el tràmit poden acudir al Gabinet Psicopedagògic Municipal, situat en el CEIP Ausiàs March, en horari de 09.00 a 13.00 hores; o bé, al departament d'Educació en la tercera planta de l'ajuntament.

L'Ajuntament ha reservat per a estes ajudes una partida de 72.000 euros.

Audios relacionados
Corte voz 1 Maite Moreno
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 Maite Moreno
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 3 Maite Moreno
Audio file