EL TEMPS A BENIDORM ARA

11

10:09 AM

HORA BENIDORM

31ºC

Cel clar

E 20km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Al final del curs obtindran un certificat de professionalitat i capacitació, que se suma al de 'Manteniment d'instal·lacions esportives' de la primera part del programa

Deu alumnes del programa 'Et Formem' s'instruïxen com a 'Guia d'itineraris amb bicicleta'

09 març 2022
Et Formem

Deu alumnes pertanyents al programa d'ocupació 'Et Formem' es troben realitzant el curs de 'Guia d'itineraris amb bicicleta', que els permetrà obtindre un certificat de professionalitat i millorar les seues perspectives laborals una vegada finalitzat.

Els alumnes, que ja han acabat la formació teòrica en el centre Pepita Puchades, s'instruïxen ara en la part pràctica al Parc Infantil de Trànsit, on han sigut visitats hui per l'alcalde Toni Pérez i la regidora d'Ocupació, Mónica Gómez.

La formació que reben en estos moments constituïx la segona part del programa d'ocupació, una vegada acabada la primera part sobre 'Manteniment d'instal·lacions esportives'. L'alcalde ha precisat que durant el temps que reben la formació "tenen un salari i figuren donats d'alta com a empleats municipals, a més de rebre una capacitació que els obri les possibilitats per a l'acompliment d'una professió amb el seu corresponent certificat de professionalitat".

El programa 'Et Formem', impulsat per la Regidoria d'Ocupació i Desenvolupament local, té com a objectiu "millorar la capacitació i ocupabilitat de persones amb dificultats d'inserció laboral" ha detallat Pérez.

L'alcalde ha posat l'accent en l'activitat actual i el lloc en el qual es desenvolupa, el Parc Infantil de Trànsit, "que és una referència a la província".

"Amb este programa estem facilitant l'activitat pràctica en un programa d'ocupació que es dirigix a benidormers que busquen tindre més capacitació per a tindre en el futur un ventall de possibilitats més ampli en l'àmbit de l'oci i la mobilitat" ha opinat Pérez.

En aqueix sentit, l'alcalde ha afirmat que una altra de les finalitats és "crear sinergies en una ciutat que té molt clar que la mobilitat ha de ser el més sostenible possible". D'ací ve que el programa perseguisca "professionalitzar a persones en un sector amb una gran demanda, al mateix temps que millorar les seues capacitats".

Et Formem
Audios relacionados
Corte voz 1 Toni Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 Toni Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 3 Toni Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 4 Toni Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 5 Toni Pérez
Audio file