EL TEMPS A BENIDORM ARA

17

00:37 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La Comissió Territorial d'Urbanisme ha notificat hui la decisió

Conselleria aprova definitivament la modificació del sector industrial PP 3/1

26 juliol 2021
Imagen de archivo de la zona del polígono industrial

L'agent urbanitzador haurà de presentar ara el nou projecte d'urbanització que s'adeqüe a esta modificació

La Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat ha aprovat definitivament la Modificació Puntual número 1 del Pla Parcial 3/1 sector industrial. La mateixa Conselleria ha notificat hui a l'Ajuntament la decisió adoptada la setmana passada per la Comissió Territorial d'Urbanisme i que ara haurà de publicar-se en el Butlletí Oficial de la Província. L'alcalde, Toni Pérez, ha traslladat el contingut d'esta notificació als grups de la Corporació durant el ple ordinari celebrat hui.

Després d'esta aprovació definitiva, els tràmits amb relació a la urbanització del polígon industrial se seguiran en seu municipal. Així, el següent pas és que l'agent urbanitzador present a l'Ajuntament un refós del projecte d'urbanització, que adeqüe la configuració, disseny i paràmetres del sector al qual s'establix en esta Modificació Puntual. Posteriorment es podrà licitar el Vial Discoteques i la rotonda d'accés al polígon des de l'N-332, dos requisits indispensables per al desenvolupament del sector.

L'alcalde ha assenyalat que "amb l'aprovació definitiva d'esta Modificació, es van fent passos ferms per a completar la urbanització del polígon industrial que permeta la implantació de noves activitats en esta zona, inclòs el centre comercial, dinamitzant així l'economia local i generant nombrosos llocs de treball, tan necessaris en un moment com l'actual".