EL TEMPS A BENIDORM ARA

04

12:42 PM

HORA BENIDORM

16ºC

Núvols alts

O 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Esta vesprada serà el torn de La Nova, en el mateix escenari

Concert de Santa Cecília de la Societat Musical l'Illa de Benidorm

12 desembre 2021
Concierto de la Sociedad Musical l’Illa de Benidorm.
Concierto de la Sociedad Musical l’Illa de Benidorm.

Este migdia, l'auditori Julio Iglesias del Parc de l'Aigüera ha acollit el tradicional concert extraordinari en honor a Santa Cecilia, patrona de la música, oferix a la ciutat la Societat Musical l'Illa de Benidorm.

Al voltant de 200 persones s'han donat cita en el recinte benidormer per a gaudir del concert de la recentment guanyadora del Certamen Provincial de Bandes, dirigida per Felipe Juan Lanuza.

Entre els assistents, l'alcalde, Toni Pérez i el regidor de Cultura, Jaime Jesús Pérez i altres membres de l'equip de govern local.

El concert s'ha dividit en dos parts. La primera ha començat amb el pasdoble 'El K'Sar el Yedid' de Camilo Pérez Monllor, ha prosseguit amb la 'Suite de suites' de Francisco Amat (I. De la mar a Biar, II. Cançó, i III. Jota) i ha finalitzat amb el poema simfònic de Miquel Morales 'Alexandre Magne'.

La segona part, amb un evident rerefons cinematogràfic, ha començat amb 'The Feather Song' d'Alan Silvestri, de la pel·lícula Forest Gump dirigida per Robert Zemeckis. A continuació, la nadalenca 'Sleigh Ride', de Leroy Anderson; després, la divertida 'Coffee Serenade' de Ted Huggens; i ha finalitzat amb 'The Second Vals' de Dimitri Xostakóvitx, que, entre altres films, forma part de la banda sonora original de 'Eyes Wide Shut' de Stanley Kubrick.

Esta vesprada, a les 17.30, hi haurà un segon concert en honor a Santa Cecília. També en el Julio Iglesias, però de la mà de la Societat Musical La Nova de Benidorm. L'entrada serà lliure, limitada a l'aforament de l'amfiteatre i es recorda l'obligatori ús, en tot moment, de la màscareta.