EL TEMPS A BENIDORM ARA

05

15:26 PM

HORA BENIDORM

13ºC

Poc núvol

S 5km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Un cap de setmana tecnològic organitzat per Joventut en el carrer de la Pilota del Palau d'Esports

Centenars de jóvens i 'gamers' se citen al Benidorm Games Event

22 octubre 2022
Jaime Jesús Péres y Mariló Cebreros.
Jaime Jesús Péres y Mariló Cebreros.

El carrer de la Pilota del Palau d'Esports l'Illa de Benidorm acull des d'ahir el Benidorm Games Event, el gran esdeveniment tecnològic destinat als jóvens entusiastes de la tecnologia, jocs en línia, videoconsoles i computadores.

Els regidors de Joventut i Esports, Jaime Jesús Pérez i Mariló Cebreros van recórrer les instal·lacions municipals en les quals centenars de jóvens han pogut gaudir ja, des de la vesprada d'ahir, dels seus jocs i aplicacions favorits i "a la màxima velocitat", va recordar Pérez.

El Benidorm Games Event oferix una zona lliure amb llocs PS5, XBOX sèrie X, perifèrics de conducció i realitat virtual cosa que permet als 'gamers' "de manera totalment gratuïta", va aclarir l'edil de Joventut, testar i competir amb aplicacions com Fornite, Just Dance, Brawl Stars, Roblox, Clash Royale, Apex, Pro, FIFA 23, Tekken, Forza, Rocket League, Lego i altres més. "L'últim en videojocs", va precisar.

En l'esdeveniment es pot interactuar des de la Zona Gaming, en la qual les aplicacions estan instal·lades en dispositius de l'organització; o des de la Zona Mobile, amb 50 llocs perquè, qui ho desitge, acudisca amb el seu ordinador o consola. També hi ha una Zona d'acampada per a descansar i reposar forces.

Durant el cap de setmana hi haurà conferències sobre entrenament electrònic, videojocs i 'eSports'. El carrer de la Pilota obri hui dissabte i demà diumenge les seues portes al migdia i tancarà a la mitjanit.