EL TEMPS A BENIDORM ARA

02

05:08 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Bigorra: “El govern de Benidorm repara la tanca de seguretat del Guillermo Amor tres anys després de demanar-ho”

10 abril 2019
Bigorra: "El gobierno de Benidorm repara la valla de seguridad del Guillermo Amor tres años después de pedirlo"

El 3 de maig de 2016 el regidor de Compromís i candidat a l’alcaldia a les pròximes eleccions municipals, Josep Bigorra, va sol·licitar per escrit al govern municipal que arreglara la tanca perimetral de seguretat de la ciutat esportiva Guillermo Amor, per evitar caigudes a la zona de recorregut del TRAM. Ara, amb un retard considerable, tres anys després de la petició, s’ha restaurat aquesta tanca. “De la nostra sol·licitud de retirar les restes de poda i les runes que s’hi acumulen igual passen altres tres anys per a que el govern de PP i CBM faça cas”, ha criticat Bigorra.

“En 2016 vam demanar per escrit a la regidoria d’Esports que, per qüestions de seguretat, reparara la tanca de protecció que separa la part de darrere del frontó i de les grades superiors del camp de gespa artificial de la ciutat esportiva Guillermo Amor i les vies del TRAM. Recentment, s’ha arreglat i se n’ha col·locat una de nova. Només han tardat tres anys a fer-nos cas i acabar amb el perill d’endinsar-se en el trajecte del tramvia i acabar amb les restes de l’antiga tanca transformats en ferros oxidats i punxeguts. Sens dubte, un rècord de gestió per al govern municipal de PP i CBM”, ha criticat amb ironia Bigorra.

Malgrat el considerable i constatable retard, el regidor es mostra satisfet amb la nova tanca perquè “s’ha reforçat la seguretat de la zona com nosaltres havíem sol·licitat”. Ara bé, Bigorra lamenta que no s’haja atés tota la petició que va realitzar el grup municipal per escrit: “Fa tres anys també vam advertir que s’acumulava brutícia en eixa zona, com restes de poda i runes i demanàvem una neteja de la zona. A la vista d’una inspecció ocular que hem realitzat in situ, les deixalles continuen regnant en aquest punt de la ciutat esportiva Guillermo Amor”.  

Per altra banda, Bigorra ha recordat que en juliol de 2017 els vots de PP, CBM i Cs van rebutjar una moció de Compromís Los Verdes que sol·licitava un estudi per a reconvertir en una autèntica grada la graderia amb disposició irregular del camp de gespa artificial, així com que s’estenguera el tendal de la graderia actual d’aquest camp a tota l’extensió longitudinal de la graderia. “Sembla que quan Compromís fa propostes per millorar les instal·lacions esportives del Guillermo Amor, el govern municipal o actua amb retard i a mitges, o directament rebutja les nostres idees”, ha subratllat el regidor.

La Ciutat Esportiva Guillermo Amor va veure nàixer les seues primeres instal·lacions al voltant de 1968, quan encara ostentava el nom d’Estadi Municipal de Foietes. Amb una capacitat per a aproximadament unes 9.000 persones, l’estadi i la ciutat esportiva, rebatejat en 2010 amb el nom de Guillermo Amor, en honor a l’il·lustre jugador de futbol, acull durant tot l’any competicions esportives de tot tipus i esdeveniments diversos en les seues instal·lacions.