EL TEMPS A BENIDORM ARA

17

10:22 AM

HORA BENIDORM

29ºC

Cel clar

SO 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

5%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La cita va mostrar les creacions dels jóvens talents, en la qual es va imposar l'alacantina Marina Tiscar amb la seua col·lecció 'Whoever you want

Benidorm torna a ser la capital espanyola de la moda bany en la 5a edició del Premi Nacional

12 juny 2022
Marina Tiscar, ganadora del Premio Nacional Moda Baño 2022
Marina Tiscar, ganadora del Premio Nacional Moda Baño 2022

L'alcalde Toni Pérez va entregar el premi a la guanyadora en una gala que va posar a la ciutat en el centre de la moda banye del país.

Benidorm va ser ahir, de nou, la capital espanyola del disseny de moda bany amb la celebració de la cinquena edició del Premi Nacional, organitzat per Mediterranean Fashion Beach i que cada any dona a conéixer als millors talents i promeses. Un certamen en el qual es va imposar l'alacantina, natural de Xábia, Marina Tiscar, amb la col·lecció 'Whoever you want'.

A més de les creacions dels nous dissenyadors que optaven al Premi Nacional, en la desfilada també van poder vore's dos col·leccions especials anara de concurs, la de Manuel de Gotor, amb el nom d''Emblematic by Gotor', i la de la guanyadora de la, última edició, Mary Barcelona 'Neon light in Tokio'.
L'alcalde, Toni Pérez va assistir ahir a la desfilada d'este Premi Nacional, amb el qual col·labora l'Ajuntament de Benidorm, acompanyat pels regidors d'Igualtat i Festes, Ángela Zaragozí i Jesús Carrobles. També va estar el diputat provincial i edil a Benidorm, José Ramón González de Zárate; la gerent de Visit Benidorm, Leire Bilbao, i la vicecònsol de l'Equador, Estefanía Tello, entre altres personalitats i convidats.

El Premi Nacional, Moda Bany Nous Talents 2022 va presentar huit col·leccions finalistes, basades en la sostenibilitat del, planeta, i es va donar la circumstància que totes eren de dones dissenyadores. A més de la guanyadora Marina Tiscar, també van competir l'argentina Anahí Danavi amb 'Benidrama', la saragossana Esther Becerra amb 'Plus en plus', la barcelonina Marina Carpio, amb 'Let the reef live', l'alacantina d'Almoradí Ángela Martí, amb la seua col·lecció 'Emprencipiar'.

També van assolir la final la càntabra Eva Valbuena i la seua col·lecció 'Sota el fons', la barcelonina Marta Capdevila, amb 'Eco Mímesis, i María Teresa Sánchez, d'Àvila, amb la seua col·lecció 'Vitamin C'.

La gala també va realitzar un homenatge al 75 aniversari del biquini a Espanya amb una desfilada de huit dissenys de les creadores finalistes, un de cadascuna d'elles, perquè un siga triat per a ser imatge de la pròxima edició.

D'altra banda, el Premi a la Sostenibilitat va ser a les mans d'Ángela Martí. El Premi Avance també va ser per a Marina Tiscar i es va concedir un accèssit al Premi Nacional per a Esther Becerra.

L'alcalde Toni Pérez va tancar l'acte felicitant la guanyadora i va assenyalar que "este premi dona visibilitat als jóvens talents de la moda bany a Espanya". També va destacar el "record en forma d'homenatge que s'ha fet al 75 aniversari del biquini", per la qual cosa va felicitar l'organització i va dir que "esta edició és l'avantsala de noves edicions".