EL TEMPS A BENIDORM ARA

02

03:14 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Segons els termes de l'acord, aprovat l'agost de 2021, l'Ajuntament licitarà el nou contracte en un termini de 6 mesos

Benidorm signa el conveni de resolució del contracte de l'estació d'autobusos

16 març 2022
Estación de autobuses

Ajuntament i empresa acorden que les obres d'adequació, valorades en 287.141,07 euros, s'inicien immediatament.

L'alcalde de Benidorm, Toni Pérez, i un representant de la mercantil Estació d'Autobusos de Benidorm SL han signat hui el conveni de resolució i liquidació del contracte de gestió de la terminal. El conveni, aprovat definitivament a l'agost, recull les condicions i terminis per a resoldre de mutu acord este contracte.

Toni Pérez ha assenyalat que "amb la signatura del conveni, es posa hui en marxa tota l'operativa administrativa per a traure a licitació el nou contracte i resoldre la situació actual de la terminal i resta d'instal·lacions que formen el complex, afavorint que en un termini màxim de nou mesos Benidorm puga disposar d'unes instal·lacions i un servei a l'altura que mereix la ciutat, els veïns i veïnes, i totes les persones que acudixen a una destinació turística líder com el nostre".

Segons els termes del conveni, l'Ajuntament disposa d'un termini de sis mesos, amb possibilitat de tres de pròrroga, per a licitar la gestió de l'estació d'autobusos. Els tècnics municipals treballen ja en els plecs de condicions que regiran la licitació del nou contracte.

El conveni signat hui recull també l'obligació de l'encara concessionària d'entregar les instal·lacions en bon estat. Encara que el document inicial preveia que les obres de rehabilitació s'executaren en un termini màxim de dos mesos a partir de la licitació del contracte, Ajuntament i empresa han acordat que les mateixes s'inicien immediatament. Així, en les pròximes setmanes Estació d'Autobusos de Benidorm SL començarà les obres d'adequació de les instal·lacions, recollides en el projecte de rehabilitació integral i valorades en 287.141,07 euros.

Seguint amb els acords en la comissió paritària, formada per tècnics municipals i representants de la mercantil que s'encarrega de la gestió, i tal com s'establix en el conveni, l'estació d'autobusos es liquidarà per un import màxim de 24,5 milions d'euros –cobrint així l'obra realitzada i no amortitzada–. Una quantia que haurà d'assumir el nou adjudicatari, no l'Ajuntament.

Audios relacionados
Convenio estación de autobuses. Toni Pérez 01
Audio file
Audios relacionados
Convenio estación de autobuses. Toni Pérez 02
Audio file
Audios relacionados
Convenio estación de autobuses. Toni Pérez 03
Audio file
Audios relacionados
Convenio estación de autobuses. Toni Pérez 04
Audio file