EL TEMPS A BENIDORM ARA

28

06:51 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Toni Pérez advoca per l'establiment de l'especialitat de Medicina d'Urgències i Emergències (MUE)

Benidorm, seu del XIX Congrés Semes de la Comunitat Valenciana

11 novembre 2022
Benidorm, sede del XIX Congreso Semes de la Comunitat Valenciana

Benidorm acull des d'ahir el dinové Congrés de la Societat Espanyola de Medicina d'Urgències i Emergències (SEMES) de la Comunitat Valenciana. Un projecte multidisciplinari en el qual participen no solament professionals de les urgències i emergències, sinó també d'altres societats científiques.

L'alcalde de Benidorm, Toni Pérez, membre del Comité d'Honor del congrés, va intervindre en la sessió inaugural al costat del conseller de Sanitat Universal i Salut Pública, Miguel Mínguez; el president de SEMES, Manuel J. Vázquez; el president de SEMES-CV, Javier Millán; i la presidenta del Comité Científic del congrés, Matilde González Tejera.

Toni Pérez va donar la benvinguda a Benidorm als centenars de professionals de la salut que participen en el congrés i va mostrar el seu suport al fet que l'especialitat de Medicina d'Urgències i Emergències (MUE) "s'implante" a Espanya per a poder homologar-nos amb els països del nostre entorn.

L'alcalde va mostrar la seua admiració cap als professionals de les urgències i emergències durant la pandèmia, en la qual van demostrar "valentia i van ser l'esperança" per a tot un país. "En els moments –va dir– en què més confinats estàvem, allà estaven vostés obrint les portes".

En la seua intervenció, Toni Pérez va definir el turisme com a "medicina" per a la societat i va recordar que "a Benidorm ens agrada cuidar a les persones, però encara més cuidar a les persones que cuiden de les persones".

L'alcalde va finalitzar la seua intervenció convidant als participants en el congrés a conéixer les Festes Majors Patronals que ja es respiren a la ciutat.

Prèviament, Miguel Mínguez, va fer públics les dades d'una enquesta realitzada per la Generalitat l'octubre de 2021 en la qual el 89% dels usuaris dels servicis d'urgència de la sanitat pública consideren que l'"atenció és adequada".

El congrés de SEMES CV contempla la realització de múltiples tallers i taules de debat en la qual els professionals d'Urgències i Emergències intercanvien experiències i s'aborden les novetats tècniques en el sector.