EL TEMPS A BENIDORM ARA

14

01:18 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'alcalde destaca el nou "al·licient gastronòmic" i Alex Fratini, d'Abreca, l'"excepcional qualitat" de les tapes dels 18 establiments participants

Benidorm presenta el 'I Concurs de Tapes', la primera activitat paral·lela del Benidorm Fest, que es desenvoluparà del 27 de gener al 5 de febrer

23 gener 2023
Benidorm presenta el ‘I Concurso de Tapas’, la primera actividad paralela del Benidorm Fest, que se desarrollará del 27 de enero al 5 de febrero .

L'alcalde de Benidorm, Toni Pérez, i el representant de la junta directiva d'Abreca, Alex Fratini, han presentat este matí en El Torrejó la primera edició del Concurs de Tapes Benidorm Fest, que es va donar a conéixer la setmana passada en el transcurs de Fitur i que es desenvoluparà des del 27 de gener fins a l'1 de febrer.

Es tracta de la primera activitat paral·lela al certamen musical i en ella prenen part 18 establiments de la ciutat. Cadascun d'ells ha proposat una tapa, que els comensals poden consumir al preu de 2,5 euros. Per a participar del concurs, els usuaris podran votar les tapes a través de l'app GastroEventos, puntuant-les en el rang d'1 a 5 estreles. L'1 de febrer entre totes les votacions se sortejarà una entrada doble per a viure en directe la gala final del Benidorm Fest del 4 de febrer i que inclou un 'meet and greet' amb els artistes. El guanyador/a es comunicarà el dia 2. No obstant això, les tapes d'este concurs es podran demanar en els establiments fins al 5 de febrer.

Per a facilitar que el públic conega tots els detalls d'este I Concurs de Tapes s'ha editat un fullet de butxaca que inclou un pla de localització dels establiments participants i la seua tapa del Benidorm Fest, les instruccions de votació i les bases del certamen.

L'alcalde ha destacat que "este I Concurs de Tapes Benidorn Fest, així com els diferents esdeveniments que any a any conformen el Benidorm Gastronòmic, són exemple de la "proactivitat i iniciativa" del sector hostaler de Benidorm, "sempre a la cerca d'accions que donen un valor afegit a la gastronomia local, fent d'ella un producte turístic complementari potent".

Pérez ha aprofitat per a destacar l'"excepcional mes de gener" que viu Benidorm amb els partits de la selecció espanyola d'handbol de preparació per al Mundial que s'està disputant, la Copa del Món de Ciclocròs d'este passat cap de setmana o el Benidorm Fest "que són grans esdeveniments també per a l'hostaleria i restauració i que arriben a tota la societat i el teixit productiu".

Toni Pérez ha afirmat que amb este "al·licient gastronòmic" Benidorm "incrementa la seua cadena de valor" i ha agregat que "tot el que siguem capaços d'oferir és bo per a la ciutat". Ha animat a participar tots els veïns i visitants "perquè la nostra ciutat està molt unida a la gastronomia".

Els establiments participants són: Angelillo, l'Abadia, La Fonda, Esturión, Brasería Aurrerá, La Cava Aragonesa, La Marina, Tabernita del Sur, La Tapería, Los Peces, Malaspina, Manila, Mia Social Club, Pinocchio, Pintxos Aurrerá, Taberna Andaluza, Wine On i Bar Zarzosa.

Alex Fratini, per part seua, ha ressenyat que el seu sector a Benidorm "busca diferenciar-se a través de la qualitat" i d'aquí ve que haja qualificat d'"excel·lents" les tapes que han preparat cadascun dels establiments "amb un preu molt econòmic per a la qualitat que tenen".

La presentació l'ha tancada l'alcalde, que ha apostat "per l'enorme difusió d'esta mena d'activitats, la qual és molt més important del que ens pensem". Finalment, ha recordat que "s'ha fet una programació perquè la ciutat viva molt el Benidorm *Fest i que els que vinguen troben ací la seua felicitat, per a això la gastronomia té molt a vore".

Audios relacionados
Corte voz 1 Alex Frattini
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 Alex Frattini
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 3 Alex Frattini
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 4 Toni Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 5 Toni Pérez
Audio file