EL TEMPS A BENIDORM ARA

15

15:54 PM

HORA BENIDORM

28ºC

Cel clar

S 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'actuació s'inicia este dimarts i estarà finalitzada per a Setmana Santa

Benidorm posarà de nou en servici els contenidors soterrats del carrer del Pintor Lozano

11 març 2024
Benidorm pondrá de nuevo en servicio los contenedores soterrados de la calle del Pintor Lozano
Imagen archivo. Hort de Colón.

L'Ajuntament de Benidorm posarà de nou en servei els contenidors soterrats del carrer Pintor Lozano, segons ha avançat hui el regidor de Neteja Viària, Luis Navarro, qui ha especificat que esta actuació estarà "finalitzada abans de Setmana Santa". Concretament, està previst que l'actuació s'inicie demà dimarts, 12 de març.

Navarro ha explicat que esta actuació "s'emmarca dins dels treballs previstos per a enguany en el projecte de servici", i ha aclarit que es tracta "de la primera de les tres intervencions previstes", a la qual seguiran al llarg de 2024 la posada de nou en funcionament dels soterrats en la plaça de la Senyoria i carrer Tulipanes.

L'edil de Neteja Viària ha indicat que "una vegada estiguen en servici els soterrats de Pintor Lozano es retiraran els contenidors que ara mateix hi ha en superfície, tant d'orgànica com de selectiva, guanyant així espai en la via pública i millorant la imatge d'este enclavament".

"A més de millorar la imatge, guanyem en capacitat de recollida, ja que els contenidors soterrats de selectiva –vidre, paper-cartó i envasos– són de 3.700 litres, enfront dels 3.000 litres dels actuals, la qual cosa suposa un increment del 20%", ha remarcat. Quant als contenidors d'orgànica, comptaran amb una capacitat de 4.400 litres.

Així mateix, estos nous contenidors soterrats tenen l'avantatge de tindre la bústia pel qual s'introduïxen els residus units al depòsit "el que evita que estos es desborden dins del fossat, minimitzant les tasques de manteniment i neteja".

Audios relacionados
Luis Navarro - Corte 1
Audio file
Luis Navarro - Corte 2
Audio file
Luis Navarro - Corte 3
Audio file