EL TEMPS A BENIDORM ARA

02

03:47 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Es reforça el servici de socorrisme i s'incrementa el nombre d'operaris en el de neteja

Benidorm posa a punt les seues platges de cara a la imminent Setmana Santa

08 abril 2022
Preparación Playas Semana Santa

L'alcalde destaca que "el treball constant de tot l'any" i l'orientació de les platges permet que estiguen "en un estat òptim" per als usuaris.

L'Ajuntament de Benidorm ja té a punt les platges de la ciutat amb vista a la seua plena utilització en la imminent Setmana Santa, que marca l'inici de la temporada alta. Amb eixa finalitat s'han fet treballs de reparació i adequació de diferents elements, així com ajustant el dispositiu de socorrisme i neteja.

Després de dos anys de pandèmia esta serà la primera Setmana Santa en la qual no hi haurà restriccions en l'ús de l'arena. Així, els serveis de neteja i socorrisme s'han reforçat de cara a estes dates, com també s'ha fet amb el manteniment de diferents elements de l'arena.

Quant al nombre d'hamaques a la platja, l'alcalde Toni Pérez ha precisat que "el màxim a la platja serà de 3.500 al dia", i respecte al servici de salvament i socorrisme "també s'ajusta i incrementa el nombre d'efectius amb cinc persones a la platja de Llevant, sis en la de Ponent i una en la del Mal Pas". L'horari s'establix des de les deu del matí fins a les sis de la vesprada i es comptarà amb dos ambulàncies i personal suficient.

El servei de neteja també s'ha vist reforçat de manera que per Setmana Santa "hi haurà un total de 21 operaris per a estes labors, que seran 13 una vegada haja finalitzat este període vacacional".

Durant els mesos hivernals l'Ajuntament ha aprofitat per a retirar diferents elements mòbils de l'arena amb la finalitat de realitzar el garbellat i neteja d'esta. També s'han retirat i canviat element dels punts de platja accessible i s'han dut a terme labors de manteniment general en el mobiliari.

"Entre les millores que hem efectuat es troba la retirada del moll de càrrega que hi havia en Ponent a l'altura del Passeig de Tamarindes, de manera que es guanya un accés més a la platja, a més d'un nou rentapeus" ha detallat l'alcalde, que ha subratllat que "es manté la línia de sis metres des de la riba per al passeig de banyistes i usuaris".

A més d'això, també s'han fet reparacions en el mur de la platja de Ponent a l'altura del Parc d'Elx i en alguns trams de la passarel·la de Ponent. "És un treball constant de tot l'any que ens permet tindre sempre les platges en el millor estat per als nostres veïns i visitants" ha dit Pérez, que també s'ha referit als "insignificants efectes" que han tingut els últims temporals "a causa de l'orientació de les platges, que fa que es troben més protegides".

Preparación de las playas para Semana Santa.
Audios relacionados
Corte voz 1 Toni Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 Toni Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 3 Toni Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 4 Toni Pérez
Audio file