EL TEMPS A BENIDORM ARA

21

04:23 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Els dos fossars obrin de manera ininterrompuda des del dissabte i fins al 2 de novembre des de les huit del matí fins a les 20 hores

Benidorm posa a punt els seus cementeris amb la vista en la festivitat de Tots Sants

26 octubre 2023
Benidorm pone a punto sus cementerios con la vista en la festividad de Todos los Santos

Els dos cementeris de Benidorm, Verge del Sufragi i Sant Jaume, es troben a punt per a rebre la gran afluència de persones que s'espera amb motiu de la festivitat de Tots Sants i els dies previs i posteriors. L'Ajuntament, com cada any, està duent a terme una labor contínua de millora dels fossars, que s'incrementa amb la proximitat d'estes dates.

L'alcalde de Benidorm, Toni Pérez, acompanyat pel regidor de Cementeris, Jaime Jesús Pérez, i diversos membres de la corporació, ha visitat este matí totes dos instal·lacions, on ha subratllat les "tasques específiques" que s'han realitzat estos últims dies amb la vista posada a "comptar amb la logística adequada de cara a l'afluència de públic".

Tots dos cementeris mantindran obertes les portes des del 28 d'octubre fins al 2 de novembre, dimecres, des de les huit del matí fins a les 20 hores de manera ininterrompuda "perquè hi haja una amplitud suficient d'hores i que les persones puguen acudir sense aglomeracions i amb totes les facilitats. Són dates molt assenyalades que a Benidorm provoquen moltes visites".

Pérez ha valorat les inversions en la millora del cementeri Verge del Sofratge i destacava que el principal és "garantir la capacitat d'enterraments i escometre actuacions que van més enllà del manteniment habitual".

Així, com és usual, en el cementeri Verge del Sofratge s'han fet labors de pintura, neteja i revisió de l'estat general del fossar, així com poda de l'arbratge existent. També actuacions d'adreçament del paviment en punts deteriorats.

Sobre el cementeri de Sant Jaume, Pérez ha tornat a posar de manifest les inversions escomeses en els últims anys per a ampliar el nombre de nínxols i l'actual perímetre, que permetrà que la superfície del cementeri es duplique i compte amb nous servicis molt demandats. També s'han revisat els sistemes elèctrics, d'aigua i reposició de material per a usuaris.

D'altra banda, el servici d'autobusos serà igual que l'any passat. Del 28 al 30 d'este mes hi haurà servei d'anada al cementeri de Sant Jaume a les 9.15 des de Bonança i a les 9.30 des del Centre i la volta serà a les 12.00.

Els dies 31 d'octubre i 2 de novembre hi haurà eixida des de Bonança a les 10.30, 11.30, 16.30 i 17.30 hores. Des del Centre l'eixida serà deu minuts després de cada eixida de Bonança. L'autobús de tornada partirà del cementeri a les 11.00, 12.00, 17.00 i 18.00 hores.

El dia 1 de novembre, l'eixida de Bonança tindrà lloc cada hora des de les 9.30 fins a les 17.30 hores i l'eixida del Centre serà deu minuts després de cada eixida de Bonança. L'autobús de retorn eixirà a les hores en punt des de les 10 del matí fins a les 18 hores.

Pel que fa a les misses, el dia 1 se celebrarà una en el cementeri de Sant Jaume a les 12.30. En el cementeri Verge del Sofratge la cerimònia religiosa serà a les 17 hores del dia 1 de novembre.

Audios relacionados
Corte voz 1 Toni Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 Toni Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 3 Toni Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 4 Toni Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 5 Toni Pérez
Audio file