EL TEMPS A BENIDORM ARA

05

09:16 AM

HORA BENIDORM

15ºC

Núvols alts

S 5km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

S'impartirà del 27 de setembre al 15 d'octubre i suposa una formació de 155 hores

Benidorm organitza un curs gratuït de Màrqueting i Comunicació Digital

18 agost 2021
Benidorm organiza un curso gratuito de Marketing y Comunicación Digital

La Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Benidorm ha obert el termini d'inscripció per a un curs de Màrqueting i Comunicació Digital, amb 155 hores de formació i 10 mòduls d'aprenentatge, a desenvolupar del 27 de setembre al 15 d'octubre, amb la col·laboració de la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació d'Alacant. El nombre de places és de 18 i s'adjudicaran per ordre d'inscripció complint els requisits.

El curs, va dirigit a joves de 16 a 29 anys inscrits i en actiu en el Programa de Garantia Juvenil, participants en el Programa Integral de Qualificació i Ocupació (PICE) i que hagen realitzat l'Orientació Vocacional, una eina imprescindible a l'hora de buscar un futur professional totalment orientat al perfil del jove participant que es configura en el procés psicològic i pedagògic que tracta d'ajudar a l'elecció d'una professió en concret, concorde a les motivacions, aptituds i actituds de l'estudiant.

Els participants en el curs, que és gratuït, hauran de disposar d'equip informàtic encara que, va assenyalar el regidor Jaime Jesús Pérez, "en cas de no disposar-lo, com l'objectiu principal és garantir l'aprenentatge i la formació de cara a l'ocupabilitat, es disposarà d'equips per als admesos gràcies a la col·laboració de la Cambra de Comerç d'Alacant".

Fonamental d'este curs és el Mòdul 1 –Habilitats Socials i Ocupabilitat–, que és obligatori i té programada una duració de 65 de les 11 hores. Els mòduls 2 al 10 se centraran en aspectes més tècnics i concrets com el Màrqueting Digital, els conceptes de creació de nom de marca i marca, les xarxes socials, l'activitat dels gestors de comunitats, la reputació en línia, el posicionament SEO i la web i el blog corporatiu, per a concloure amb les qüestions de la publicitat en Internet i el màrqueting per correu electrònic.

Les inscripcions poden formalitzar-se en el Centre d'Informació Juvenil de Benidorm a través del correu juventud@benidorm.org o a través del Centre de Formació de la Cambra de Comerç d'Alacant, formacion@camaraalicante.com. En els telèfons del CIJB, 965 853 04 i de la Cambra, 965148655, es pot recaptar informació addicional.

Les sessions formatives es desenvoluparan, de 27 de setembre al 15 d'octubre.

Audios relacionados
Corte voz Jaime Jesús Pérez 1
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 Jaime Jesús Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 3 Jaime Jesús Pérez
Audio file