EL TEMPS A BENIDORM ARA

27

12:35 PM

HORA BENIDORM

15ºC

Intervals de núvols

N 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

10%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

S'aprofita la temporada baixa en haver-hi menys trànsit i menor afluència als parcs

Benidorm inicia una nueva campaña de baldeo de calles en todos los barrios de la ciudad

02 febrer 2023
Limpieza baldeos

La Regidoria de Neteja Viària de l'Ajuntament de Benidorm, a través de l'empresa concessionària de la Neteja Viària –Foment de Construccions i Contractes, (FCC)–, va iniciar ahir una nova campanya d'aigualeig de carrers que aconseguirà a tots els barris i zones de l'extraradi de la ciutat.

Així ho ha traslladat el regidor de Neteja Viària i Cicle de l'Aigua, José Ramón González de Zárate, que ha avançat que esta campanya d'aigualeig incidirà en les vies públiques, reculades, zones de joc infantils, bio saludables, etc. i inclourà el desbrossament d'algunes zones que el necessiten.

La campanya, que s'estendrà fins al 17 de març, es desenvolupa en estes dates de temporada baixa "perquè és la millor època per a realitzar estes labors, ja que no hi ha a penes festes i actes i és més fàcil actuar que a l'estiu, a més que el trànsit és menor, hi ha menys afluència en parcs infantils i és ara quan es produïx la caiguda de les fulles" ha assenyalat González de Zárate. L'edil ha precisat així mateix que s'aprofitaran estes dates "per a netejar tots els aparcaments dissuasius de la ciutat".

L'edil ha fet una "crida" a la ciutadania perquè comunique a la Regidoria de Neteja Viària les zones en les quals consideren que és necessari actuar i "intentarem fer-ho com més prompte millor".

La campanya d'aigualeig, que ha començat en la zona de La Cala, es durà a terme de dilluns a divendres en dos torns. El torn de nit operarà amb un camió cisterna, una netejadora hidràulica, agranadora, bufadora i desbrossadora, un conductor i dos peons d'aigualeig i un peó conductor.

El torn de demà, per part seua, comptarà amb un vehicle de neteja hidràulica, dos bufadores i desbrossadores, un peó conductor i dos peons de neteja. El regidor ha insistit que s'ha contactat amb les associacions veïnals "per a atendre les seues inquietuds i necessitats i ens diguen on és més necessari actuar".

Audios relacionados
Corte voz 1 González de Zárate
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 González de Zárate
Audio file