EL TEMPS A BENIDORM ARA

27

20:34 PM

HORA BENIDORM

20ºC

Poc núvol

N 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Una rampa de 24 metres de longitud substituirà a les actuals escales situades al costat de la Creu

Benidorm inicia les obres per a fer un enllaç 100% accessible entre els carrers Emilio Ortuño i Herrerías

10 juny 2019
Benidorm inicia las obras para hacer un enlace 100% accesible entre las calles Emilio Ortuño y Herrerías

D'ací a poc temps, els carrers Emilio Ortuño i Herrerías comptaran amb un enllaç 100% accessible, ja que l'Ajuntament de Benidorm ha iniciat hui les obres per a substituir les actuals escales per una rampa "de més de 24 metres", eliminant així les barreres arquitectòniques d'este punt situat en ple centre de la ciutat i que és "un nus de connexió molt important", segons ha assenyalat l'alcalde en funcions, Toni Pérez.

Pérez ha indicat que esta obra és "fonamental" per a millorar el dia a dia i l'accessibilitat en esta zona, i ha afirmat que es tracta d'una actuació "molt demandada per veïns i persones amb mobilitat reduïda". En este punt, ha detallat que fins hui, els vianants que transitava pel pont de la via Emilio Ortuño en direcció a Russafa en el seu tram més pròxim al carrer Herrerías, "es veien abocats a una escala de cinc esglaons i a una vorera sense retorn". Una circumstància que canviarà amb la construcció de la rampa, que disposarà d'una nova barana.

L'alcalde ha apuntat que esta actuació estava inclosa inicialment en el projecte de renovació de la via Emilio Ortuño, que ha hagut de posposar-se a favor d'altres obres de major envergadura com la remodelació de l'avinguda Mediterrani. No obstant això, "no hem deixat en el calaix esta obra d'accessibilitat entre els carrers Emilio Ortuño i Herrerías, perquè és important des del punt de vista de l'accessibilitat".

Estes obres suposen una inversió de 48.210,89 euros i tenen un termini d'execució d'unes sis setmanes. En una primera fase, els treballs se centraran en la zona de voreres, per la qual cosa no es produiran afeccions al trànsit excepte corts molt puntuals per a la descàrrega de material.