EL TEMPS A BENIDORM ARA

24

00:12 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Es dirigix a millorar la nutrició de les persones majors vulnerables oferint-los una dieta saludable en el seu domicili

Benidorm inicia la licitació del programa 'Menjars a casa', que assumix per primera vegada i que arribarà fins a final de 2024

11 octubre 2022
Benidorm inicia la licitación del programa ‘Menjars a casa’, que asume por primera vez y que llegará hasta final de 2024

L'Ajuntament de Benidorm ha iniciat ja el procediment de licitació del programa 'Menjars a casa', que serà adjudicat abans de finalitzar el present any i s'estendrà fins al 31 de desembre de 2024, després que la Junta de Govern Local aprovara ahir el començament de la tramitació de l'expedient del contracte.

La regidora de Benestar Social, Ángela Llorca, ha explicat que "este programa va dirigit a millorar la nutrició de les persones majors oferint-los una dieta saludable en el seu propi domicili i adaptada a les seues necessitats".

Els usuaris que ho sol·liciten hauran de tindre seixanta-cinc anys o més, tindre seixanta anys i estar en situació de dependència. També poden beneficiar-se persones amb discapacitat en situació de dependència i majors de díhuit anys amb la persona major de seixanta-cinc anys beneficiària del programa. Igualment, hauran d'estar empadronats a Benidorm i acreditar que requereixen el servici mitjançant informe social i informe mèdic favorable.

Llorca ha precisat que "serà ara la primera vegada que l'Ajuntament de Benidorm assumisca este servici, que des del principi era a càrrec de la Conselleria". No obstant això, l'edil ha expressat la voluntat de l'equip de govern de "continuar" amb la realització del programa "perquè volem arribar a tots els majors que estiguen en situació de vulnerabilitat i que no es queden sense rebre este servici".

El preu de licitació ascendix a 89.830,40 euros fins a final de 2024, de manera que per a enguany 2022 es destinarà una despesa de 12.390 euros, per a 2023 una despesa de 38.564,20 euros i per a 2024 la quantitat serà de 38.874,80 euros.

La tramitació de l'expedient es realitzarà de manera ordinària, mitjançant procediment obert i la licitació serà publicada en el Perfil del Contractant de la web municipal.

Per a puntuar els criteris de valoració es tindrà en compte la qualitat en la prestació del servici i l'assistència als usuaris considerats com a persones vulnerables. Així, el servici de repartiment diari de dilluns a divendres de menjar calent tindrà una puntuació màxima de 50 punts, facilitar microones a l'usuari en cas que manque d'ell o pel seu trencament comptarà fins a un màxim de 30 punts, pujar el menjar al domicili i introduir-la en la nevera podrà aconseguir fins a 10 punts, la mateixa puntuació que el preu del contracte oferit.

Audios relacionados
Corte Voz 1 - Ángela Llorca
Audio file
Audios relacionados
Corte Voz 2 - Ángela Llorca
Audio file