EL TEMPS A BENIDORM ARA

17

00:42 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'Ajuntament contracta durant tres mesos a este personal en el marc del programa autonòmic 'Eplayas 2021'

Benidorm incorpora este dijous a les seues platges a 58 informadors

16 juny 2021
Imagen de la playa de Levante de Benidorm

L'Ajuntament de Benidorm incorpora este dijous, 17 de juny, als 58 joves menors de trenta anys que durant tres mesos prestaran servei d'informació i suport a les platges de la ciutat, en el marc del programa autonòmic 'Eplayas 2021'. La Junta de Govern Local (JGL) ha aprovat hui la contractació d'este personal, que ha sigut seleccionat per LABORA entre les persones inscrites en l'oferta d'ocupació publicada per l'Ajuntament, segons ha traslladat hui la regidora de Platges, Mónica Gómez.

L'edil ha explicat que "estes 58 persones treballaran a jornada completa des de demà fins a mitjan setembre ajudant en les tasques d'informació als usuaris de les platges de Benidorm sobre l'organització i funcionament d'estes, que es basa en el sistema de 'Platges Segures' que ja implantàrem l'estiu passat". Entre altres qüestions, "este personal s'encarregarà d'informar de la parcel·lació dels arenals i la capacitat d'ocupació de cada parcel·la; dels accessos a les platges; de la franja de passeig i de l'obligatorietat d'utilitzar la màscara en esta zona; i de totes aquelles qüestions relatives a la distància de seguretat i mesures higienicosanitàries".

Gómez ha indicat que "al llarg del matí d'este dijous s'informarà este personal de la feina de casa i operativa de treball, després s'aniran incorporant de manera progressiva als seus llocs".

La responsable de Platges ha assenyalat que "a diferència de l'estiu passat, en el qual el personal de reforç d'informació depenia directament de la Generalitat, enguany és l'Ajuntament el que té la potestat, la qual cosa ens permetrà adequar les funcions d'este personal a les necessitats reals de les nostres platges, per exemple quant a horaris, per a assegurar en tot moment la màxima atenció als usuaris".

Gómez ha aclarit que "este servici d'informació com la resta dels quals oferixen les nostres platges s'aniran modulant i dimensionant, pràcticament setmana a setmana, en funció de com evolucione la realitat turística i la mateixa normativa sanitària".

El programa 'Eplayas 2021' està cofinançat per la Generalitat i l'Ajuntament. Així, s'ha obtingut una subvenció de LABORA de 285.671,88 euros, a través del Fons Social Europeu i l'Ajuda a la recuperació per a la cohesió i els territoris europeus (REACT-EU); mentre que l'aportació municipal ascendix a 90.570,88 euros.