EL TEMPS A BENIDORM ARA

16

19:59 PM

HORA BENIDORM

20ºC

Molt núvol

N 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

10%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'Ajuntament es compromet a aportar més d'1,5 milions i sol·licita a Generalitat subvenciones que complementen aqueixa aportació i permeten contractar aturats de totes les edats

Benidorm impulsa un gran pla d'ocupació per a contractar durant un any a 150 persones

21 juliol 2021
El Ayuntamiento se compromete a aportar 1,5 millones

L'Ajuntament de Benidorm impulsarà un gran pla d'ocupació amb les mires a poder contractar durant un any a 150 persones. Per a això, l'Ajuntament "es compromet a aportar més d'1,5 milions d'euros i sol·licitarà a la Generalitat Valenciana subvencions que complementen eixa aportació per a poder aconseguir este número tan significatiu de contractacions".

Així ho ha traslladat hui l'alcalde, Toni Pérez, després que "la Junta de Govern Local (JGL) haja aprovat una proposta de la regidora d'Ocupació i Desenvolupament Local, Mónica Gómez, en la qual l'Ajuntament certifica el seu compromís d'aportar aqueixa important quantia per a contractar aturats de totes les edats i diferents perfils i qualificacions perquè durant dotze mesos presten servici en diferents instal·lacions i dependències municipals". "La millor política social, i més en este moment, és l'ocupació", ha subratllat.

La mateixa proposta inclou sol·licitar a la Generalitat Valenciana participar dels programes ECOVID i EMPUJU, cofinançats per LABORA i els Ajuntaments, de manera que es pot contractar 50 joves menors de trenta anys i a un centenar de persones majors d'aqueixa edat, cobrint així tots els segments de població activa. "Volem que este gran pla d'ocupació arribe a tota la població i ho faça amb xifres rècord de contractacions. D'ací l'aposta de l'equip de govern per destinar més d'1,5 milions d'euros del nostre pressupost a este gran pla d'ocupació, el més ambiciós de quants s'han impulsat en els últims anys", ha agregat.

Toni Pérez ha assenyalat que "per a poder aconseguir este volum de contractacions és indispensable que la Generalitat Valenciana ens concedisca íntegrament les subvencions que sol·licitarem, dins de la convocatòria dels programes ECOVID i EMPUJU, completant així l'importantíssim esforç pressupostari que realitzarà este Ajuntament. En cas que la Generalitat no atenguera la nostra petició en tota la seua extensió, des de l'Ajuntament mantindrem el nostre compromís pressupostari, però lamentablement ens veuríem obligats a reajustar el nombre de contractacions".

La dotació total d'este gran pla d'ocupació que impulsarà l'Ajuntament ascendix a 4,1 milions d'euros: 2,3 milions d'euros per al programa ECOVID i 1,8 per a l'EMPUJU. D'ells, l'Ajuntament destinarà prop de 890.000 euros per al primer i més de 675.000 euros per al segon.

"La creació d'ocupació i la generació d'oportunitats que milloren l'ocupabilitat dels veïns i veïnes de Benidorm, i amb elles la seua qualitat de vida, sempre ha sigut una prioritat d'este equip de govern –ha remarcat–; i ho és, encara més si cap, en estos moments de dificultat, en els quals la crisi provocada per la pandèmia està impedint que el teixit productiu de la ciutat funcione al 100% i genere els mateixos nivells d'ocupació que en 2019".

Segons ha avançat l'alcalde, "esperem que el tràmit administratiu de sol·licitud i tramitació de les subvencions per part de Generalitat siga àgil per a així a la volta de l'estiu estar en disposició de formalitzar estes contractacions".