EL TEMPS A BENIDORM ARA

25

02:45 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Fins hui s'han concedit 271.000 euros en set remeses

Benidorm ha resolt més de 350 expedients de les ajudes per a empreses i autònoms enfront de la Covid-19

02 octubre 2020
Benidorm ha resolt més de 350 expedients de les ajudes per a empreses i autònoms enfront de la Covid-19...

L'Ajuntament de Benidorm ha resolt més de 350 expedients de sol·licitud de les ajudes municipals per a fer costat el comerç, empreses i autònoms de la ciutat enfront dels efectes causats per la pandèmia de la Covid-19. La regidora d'Ocupació i Desenvolupament Local, Mónica Gómez, ha indicat que "esta setmana la Junta de Govern Local ha aprovat la setena remesa d'ajudes, la qual cosa eleva a 369 el nombre d'expedients resolts i a 271.000 euros l'import concedit fins hui".

L'edil ha recordat que "és una Comissió Tècnica, composta per tècnics de diferents departaments, la que s'encarrega setmanalment d'estudiar i valorar cadascun dels expedients per a comprovar que complixen amb el que s'establix en les bases i determinar la quantia que procedix en cas de resoldre's favorablement". Gómez ha aclarit que fins a la data "una mica més del 80% de les sol·licituds s'han resolt favorablement" i que "la majoria de les sol·licituds denegades es deu al fet que l'empresa o l'activitat no té el seu domicili fiscal a Benidorm sinó en un altre municipi, principalment de la comarca".

L'import de les ajudes oscil·la entre els 500 i els 1.000 euros en funció de l'afecció que el decret d'estat d'alarma va provocar sobre l'activitat. Així, l'ajuda ascendirà a 1.000 euros per als qui es van veure afectats pel tancament d'establiments; a 750 euros per als qui van vore reduïda la seua facturació en almenys un 40% entre el 14 de març i el 19 d'abril respecte a la mitjana dels sis mesos anteriors o el període d'alta de l'activitat; i a 500 euros per als sol·licitants que hagen sigut beneficiaris al seu torn de les ajudes municipals a les famílies.

Per a estes ajudes, compatibles amb les de la Generalitat Valenciana, l'Ajuntament ha reservat 2,6 milions d'euros.

A les ajudes municipals al teixit comercial, empreses, pimes i autònoms se sumen a les dirigides a alleujar els efectes de la Covid-19 entre les famílies de Benidorm; unes ajudes a famílies a les quals s'han destinat ja 1,9 milions d'euros i a les quals d'ací a poc temps s'afegiran altres 500.000 euros addicionals.